Hoe maak je een Montage Met Adobe Premiere Make

Hoe maak je een Montage Met Adobe Premiere Make


De Adobe Premiere video-editing software applicatie kan alles zijn van een eenvoudige home movie om een ​​professionele Hollywood-film bewerken. Hoewel het programma in de eerste plaats is ontworpen voor het bewerken van videoclips, kan het ook combineren een reeks foto's in een montage. Een fotomontage bestaat uit verschillende beelden, meestal gekoppeld met overgangseffecten, die zich in een volgorde. Hoewel er veel complexe en geavanceerde technieken die in Premiere kan worden gebruikt om een ​​fotomontage maken, kunt u een eenvoudige fotomontage met behulp Timeline gedeelte van het programma te maken.

instructies

1 Open Adobe Premiere. Klik op "File" en vervolgens op "Nieuw" om een ​​nieuw project te maken.

2 Klik op "File" in de werkbalk menu, selecteer dan "Import." Navigeer naar de map met de afbeeldingen die u wilt gebruiken voor de montage huizen. Klik op de map een keer om deze te markeren en klik vervolgens op de map "Import" knop. Premiere voegt automatisch de map om het paneel Project aan de linkerkant van het scherm.

3 Klik op de pijl omlaag aan de linkerkant van de foto map in het deelvenster Project. De map uitbreidt, het openbaren van de namen van de afbeeldingen in de map. Slepen en neerzetten van de beelden van de map in de "Video 1" track in de sectie Tijdlijn de buurt van de onderkant van het scherm.

4 Klik en sleep de foto's in de tijdlijn om ze in de gewenste volgorde.

5 Klik op de knop 'Bewerken' in de menubalk en vervolgens de cursor over 'Voorkeuren'. Selecteer "General" om het dialoogvenster Algemene voorkeuren te openen.

6 Vink het vakje naast de "Default schaal aan vorm" optie. Typ "90" in het "Still Image Standaard Duur" frames doos. Klik op "OK" om de wijzigingen op te slaan en het dialoogvenster te sluiten.

7 Klik "automatiseren sequentie", die als een reeks oplopende rechthoeken en aan de onderkant van het paneel Project. Wanneer u de cursor over de knop drukt, verschijnt de naam boven de cursor. Vink het vakje naast 'Apply Default Video Transition "om ervoor te zorgen dat de overgang verschijnen tussen elke foto.

8 Wijzig de overgang door te klikken op de tab "Effect" in het vak zich in de rechter bovenhoek van het venster van Adobe Premiere. Klik op de pijl naast "Video Transitions" om de categorie uit te vouwen. Klik rechts op de overgang die u wilt gebruiken, dan selecteer "Geselecteerd als Default Transition." Druk op de spatiebalk om de voltooide fotomontage kijken.