Hoe kan ik een dvd-film op te slaan op de computer

DVD's zijn grote stukken van de technologie die oorspronkelijk beeld, geluid en extra materialen. Indien een disc bekrast, dan dat alles kan onleesbaar. In plaats van de behandeling van uw dvd's, zoals fijne was, kunt u deze kopiëren naar de harde schijf van uw computer en maak een eenvoudige back-up dat u altijd toegang tot zult hebben.

instructies

1 Download het programma genaamd Clone DVD (zie bronnen hieronder). Clone DVD kunt u uw DVD direct op uw harde schijf te kopiëren. U kunt zelfs ruimte te besparen en uitbreiden van de kwaliteit door het kopiëren van alleen de essentiële delen van de disc.

2 Installeer en open het Clone DVD-programma. Een menu zal komen meteen toont u alle mogelijkheden van het programma. Plaats de dvd-schijf in uw computer en wacht tot het programma te analyseren en de inhoud van de schijf te verwerken.

3 Kies een "target" voor uw download. Dit is waar je kiezen waar u wilt dat de DVD worden opgeslagen in. De makkelijkste locaties zijn de My Videos, bureaublad of Mijn documenten mappen. U kunt zelfs een nieuwe map alleen gebruikt om DVD's op te slaan.

4 Label het bestand. Het makkelijkste is om gewoon gebruik maken van de naam van de film, want als je kopieert meerdere schijven, kun je in de war raken over welke bestand is welke film.

5 Kies een van de vier opties kopiëren. Dit zijn "Quick Link" opties waarmee u naar rechts om het brandproces te slaan. "Gehele schijf" kopieert de hele film, maar kan de kwaliteit verminderen een beetje als je niet beschikt over een Double-Layer DVD-station te hebben. "Main Movie" elimineert alle van de extra's en biedt precies het belangrijkste kenmerk. "Customize" stelt gebruikers in staat om hun eigen opties te selecteren, en "Split Disc" zorgt ervoor dat de kwaliteit, maar moet worden gebrand op twee DVD-discs.

6 Als u het vakje "Customize" geselecteerd, kiest u uw opties. Hier kunt u buitenlandse audio tracks, ondertitels, speciale functies of een mix van dit alles te elimineren. De kwaliteit meter zal vitrine de kwaliteit van de overgang, maar in de meeste gevallen, het verschil nauwelijks merkbaar.

7 Druk op de grote rode knop om de conversie van de DVD te beginnen. Een voortgangsbalk zal laten zien hoe ver je zijn gegaan, en het proces kan langer duren dan een uur, afhankelijk van hoe snel uw computer is.