Hoe krijg ik een Website Stock Ticker?

Hoe krijg ik een Website Stock Ticker?


Een ticker is een onderdeel dat een financieel tintje aan uw website toevoegt. De ticker biedt actuele-dag stock offertes met maximaal 20 minuten vertraging. Met een ticker, kunt u de prijsbewegingen van uw favoriete bestanden te volgen. Er zijn twee manieren om een ​​toe te voegen aan uw website.

Website Stock Ticker

Als u een site builder gebruiken om uw website te maken, kunt u een ticker intern toe te voegen uit de sectie die de pagina's van uw website beheert. Er zijn verschillende onderdelen die u kunt toevoegen in aanvulling op een ticker inclusief plattegrond en routebeschrijving, video, weer, en een diavoorstelling.

U kunt ook een voorraad ticker toe te voegen door het downloaden en installeren van een extern programma op de server dat component biedt. U kunt online controleren of de software die u nodig hebt. Er zijn meerdere programma's om uit te kiezen met verschillende functies, waaronder een ticker dat alle voorraad lijsten citeert samen of een led ingesloten browser die de citaten van links naar rechts. Het aanpassen van uw ticker is ook mogelijk door het programmeren van de kleuren van de citaten, het kiezen van de snelheid van de informatie, en beslissen als je wilt bedrijf symbolen of bedrijfsnamen in het display.

Het is aan jou om te beslissen welk bedrijf aandelenkoersen op de display verschijnen. Of u nu een Mac of een pc, en het maakt niet uit welk systeem uw computer gebruikt, is er compatibele software voor u om een ​​voorraad ticker voor uw website te krijgen.