Hoe DVD converteren naar MP4 met kwaliteit zo goed als iTunes Store Videos

Hoe DVD converteren naar MP4 met kwaliteit zo goed als iTunes Store Videos


DVD to iPod Converter software biedt een video encoding die overeenkomt met high-definition MP4 kwaliteit te vinden op video's gekocht in de iTunes Store. Deze digitale video programma's omvatten de mogelijkheid om de video voor iPod, de iPhone en iPod Touch in een verscheidenheid aan video-formaten en de kwaliteit te formatteren, en ook DVD editing tools die special effects opties, video trimmen en bijsnijden bieden. Terwijl de software is gratis te downloaden en te proberen, moet u een product key kopen om lange video-bestanden te coderen.

instructies

1 Dubbelklik op het DVD to symbool van de iPod converter programma's op het bureaublad van uw pc, of klik op het pictogram Finder op dok uw Macintosh scherm, klikt u op het tabblad Toepassingen in de Finder en dubbelklik op de "DVD to iPod Converter" icoon.

2 Plaats de dvd die u wilt converteren in het optische station van uw computer. Klik op "File" aan de bovenkant van het menu van het programma, en klik op "Open DVD" in het submenu.

3 Klik op het drop-down menu aan de bovenkant van het venster "Open DVD", en selecteer de DVD-pictogram als het bronbestand. Klik op de knop "Open" om terug te keren naar het hoofdvenster.

4 Selecteer de keuzelijst naast "Profile" en kies "iPod (* mp4)."

5 Klik op het drop-down menu onder de rubriek "Video Quality" en selecteer "High."

6 Klik op de knop "Bladeren", selecteert u de map Documenten of Desktop als de bestemming voor de geconverteerde video en klik op de knop "Toevoegen" of "Kies".

7 Vink het vakje naast de hoofdstukken van de DVD die u wilt converteren en selecteer de "Convert" of "Start" knop om de DVD te converteren naar een MP4.