Hoe kan ik Real Player bestanden te converteren naar mp3-formaat

RealPlayer audiobestanden gebruik maken van de Ra of Real Audio, bestandsextensie. Terwijl RealPlayer audio-bestanden af ​​te spelen in de RealMedia RealPlayer, hoeft RA-bestanden werken niet met de meeste andere mediaspelers of met audio-editing-toepassingen. RA-bestanden kunnen ook niet worden gebruikt in persoonlijke audio-apparaten zoals MP3-spelers en iPods. Indien u graag uw RealPlayer-bestanden te luisteren op meer dan een media player, de bestanden te bewerken, of laad de bestanden naar uw MP3-speler, moet u eerst de bestanden van RealPlayer RA-bestanden te converteren naar een gemeenschappelijk audio formaat zoals MP3.

instructies

Media-Convert

1 Ga naar de Media-Convert homepage (zie bronnen). De hoofdpagina van Media-Convert bevat een online media conversie systeem dat kan omgaan met audio conversies.

2 Upload het RealPlayer audio-bestand dat u wilt converteren naar MP3. Klik op 'Bestand kiezen', zoekt u het bestand in het venster dat verschijnt, en dubbelklik op het bestand.

3 Klik op de pijl rechts van het vak door "Output format" en selecteer "MPEG-1/2 Audio Layer 3 (.mp3)" als deze nog niet is geselecteerd. Klik op de knop "OK" aan de rechterkant van de "Output format" deel van het scherm. Een vooruitgang box verschijnt en geeft het percentage van het bestand dat is omgezet.

4 Gebruik de download link die op het scherm verschijnt om het bestand te downloaden. De link verschijnt wanneer de conversie is voltooid. Om te downloaden, klik op de link en kies "Bestand opslaan als."

Movavi Online Convert

5 Ga naar de Movavi Online Convert pagina (zie bronnen). Movavi werkt precies hetzelfde als Media-Convert om audio bestanden te converteren.

6 Laad de RealPlayer-bestand in de Movavi converter. Klik op de "File" link onder "Toevoegen" en klik vervolgens op de "Bestanden uploaden" knop. Wanneer het venster verschijnt, klik op "Add File", zoek het bestand op de harde schijf en dubbelklik op het bestand.

7 Open het menu in de "Selecteer de Output Format" vak. Kies "MP3 Lame, 192kbps (.mp3)" uit de lijst met opties. Klik op "Convert".

8 Wacht tot de download link op het scherm verschijnen. Klik op de link en kies "Bestand opslaan als" optie.

YouConvertIt

9 Ga naar YouConvertIt (zie bronnen). Hoewel vergelijkbaar met Media-Convert en Movavi, na het omzetten van uw bestand, YouConvertIt stuurt de download link naar uw e-mail.

10 Druk op de knop "Select It". In het venster dat verschijnt, gaat u naar de map die het RealPlayer bestand dat u wilt converteren en dubbelklik op het bestand bevat.

11 Trek de "Omzetten naar" lijst. Kies de "MP3" optie in het gedeelte 'Audio File Types ".

12 Typ in uw e-mail adres in en klik op "Convert It." Toen de e-mail van YouConvertIt in uw inbox verschijnt, opent u de e-mail en klik op de link in de MP3 te downloaden naar uw computer.