Hoe kan ik een adapter koppelen met een Bluetooth

Hoe kan ik een adapter koppelen met een Bluetooth


Een Bluetooth-adapter kan uw computer verbinding maken met Bluetooth-apparaten, zonder de noodzaak voor omslachtige draden. Dergelijke apparaten kunnen zijn headsets, printers, toetsenborden en nog veel meer. Om een ​​verbinding te activeren, moet u eerst "pair" van de apparaten bij elkaar om de communicatie mogelijk te maken. Dit vereist dat het apparaat in de ontdekking modus, zodat de computer het kan vinden.

instructies

1 Sluit uw Bluetooth-adapter in een vrije USB-poort.

2 Schakel het Bluetooth-apparaat en zet in de ontdekking modus. Sommige apparaten worden automatisch in de ontdekking modus wanneer ingeschakeld, maar u kan nodig zijn om de handleiding van uw apparaat te raadplegen om zeker te zijn.

3 Klik op de "Start" orb, dan "Apparaten en printers."

4 Klik op "Add a device" op de linkerbovenhoek van het venster dat opent. Wacht totdat Windows het apparaat zoekt. Als het apparaat is een printer, klikt u op "Een printer toevoegen" in plaats.

5 Klik op het apparaat in de lijst en klik op 'Volgende' te koppelen aan het apparaat. Als je wordt gevraagd voor het koppelen code of PIN, raadpleeg dan de handleiding van uw toestel voor de PIN-code en voer deze in het dialoogvenster.