Hoe te bedraden Sluit een Xbox 360 met een PC

Hoe te bedraden Sluit een Xbox 360 met een PC


De Xbox 360 stelt gebruikers in staat om online te gaan met hun console te verbinden met Xbox Live, waar ze online kunnen spelen en downloaden video games, muziek en video's van Xbox Live Marketplace. Door de oprichting van een verbinding tussen een Xbox 360 en PC met een crossover, of Ethernet, kunnen kabel-gebruikers het opzetten van een netwerk tussen de twee en streamen content van hun pc naar hun Xbox 360. Zodra een netwerk tot stand is gebracht, kunnen gebruikers ook toegang krijgen tot Xbox Live via een kabel of DSL-modem.

instructies

1 Zet uw PC, Xbox 360 en een kabel of DSL-modem.

2 Steek het ene uiteinde van de crossover kabel in de crossover / Ethernet-poort aan de achterkant van de Xbox 360 en het andere uiteinde in de poort aan de achterkant van uw pc. Als crossover / Ethernet-poort (en) van uw pc is al in gebruik, gebruik dan een kabel router.

3 Zet uw PC, Xbox 360 en kabel / DSL-modem.

4 Configureer je Xbox 360 in "Systeeminstellingen". Selecteer "Network Settings" in staat te stellen om te netwerken met uw PC. Selecteer de optie "Network Configure" en de instellingen die uw netwerk te ondersteunen plukken.

5 Configuratie van uw PC door de toegang tot het Configuratiescherm en in te gaan op uw netwerk en Internet-instellingen om te netwerken met je Xbox 360. Selecteer de "Network and Sharing Center" en kies de optie 'opzetten van een nieuwe verbinding of netwerk ".

6 Selecteer de "Set Up een nieuw netwerk" optie en klik op 'Volgende'. Kies de Xbox 360 optie om het netwerk te configureren.