Hoe maak je een notitie die vragen stelt over u op Facebook aanmaken

Hoe maak je een notitie die vragen stelt over u op Facebook aanmaken


De Facebook-toepassing Notities kunt u berichten van iedere lengte te schrijven en te publiceren op uw Facebook-profiel. Wanneer uw vrienden op de titel van de Note, kunnen ze de Note in zijn geheel te lezen. Aantekeningen te maken soms in de vorm van vragenlijsten waarmee jij en je vrienden kunnen krijgen om elkaar beter kennen door middel van het beantwoorden van vragen. U kunt een Facebook-Note te creëren dat 'gaat viral', wat betekent dat je vrienden kunt kopiëren en wijzigen om zich te verspreiden in uw hele uitgebreide netwerken.

instructies

1 Meld u aan bij Facebook, type "notes" in het zoekvak aan de bovenkant van het scherm en klik op de "Notes" toepassing wanneer deze verschijnt in de keuzelijst hieronder. Dit is de meest directe manier om naar de toepassing Notities op Facebook.

2 Klik op de "Schrijf een Nota" knop aan de bovenkant van het scherm tijdens het bekijken van de Notes-toepassing. Dit opent de Note samenstelling pagina waar je kunt beginnen met het schrijven van een nieuwe Note.

3 Typ een titel in de "Title" box in de buurt van de bovenkant van het scherm. Bijvoorbeeld, kon u schrijven "25 vragen Over You" of "15 Facts Ik wed dat je niet weten over mij."

4 Typ de instructies op de top van de box "Body". Bijvoorbeeld, kunt u aan uw lezers dat ze op uw vragen en antwoorden lezen, de inhoud van de notitie te kopiëren naar een nieuwe notitie, ter vervanging van uw antwoorden met hun eigen antwoorden en delen met hun vrienden op de hoogte. Het idee is om je vrienden aan te moedigen om de notitie te gaan virale.

5 Typ de vragen en uw antwoorden onderstaande instructies in het vak "Body". Nummer de vragen en plaats een dubbele return tussen vragen voor visuele helderheid. Misschien wilt u uw antwoorden te plaatsen in cursief om hen verder te onderscheiden visueel van de vragen.

6 Klik op de knop 'Publiceren' aan de onderkant van het scherm wanneer u klaar bent om uw notitie te delen met je vrienden zijn.