My PC Zal niet herkennen van een Flash Drive

My PC Zal niet herkennen van een Flash Drive


Een USB flash drive is een klein, draagbaar opslagapparaat waarmee u gegevens tussen computersystemen te vervoeren. Hoewel meestal een plug-n-play-apparaat (wat betekent dat het geen driver nodig), een computer kan soms niet de flash drive op te sporen. Er zijn een aantal methoden om het probleem met de computer en flash drive op te lossen.

instructies

1 Koppel de flash drive van uw computer en sluit deze vervolgens in een andere USB-poort. Af en toe een aantal USB-poorten niet detecteren ingevoegde uitrusting (ofwel omdat de haven beschadigd is of omdat de flash drive niet wordt ondersteund door de bijzondere band).

2 Sluit de flash drive nadat de computer is ingeschakeld. Als u de schijf in de computer aansluiten voordat het systeem, kan de computer het USB-apparaat niet detecteren.

3 Open een internetbrowser en ga naar de website van de fabrikant van de aandrijving. Hoewel de meeste USB flash drives zijn plug-n-play, kan de computer niet over de juiste stuurprogramma's zijn geïnstalleerd, wat betekent dat je de driver te installeren voordat het systeem de flash drive kan gebruiken.

4 Selecteer de optie "Support", kies dan "Drivers en downloads". Klik op het model van flash drive die u gebruikt, dan is het besturingssysteem. Klik op de driver download link en wacht tot de driver te downloaden naar de computer. Dubbelklik op het gedownloade bestand om de installatiewizard te laden. Accepteer de licentieovereenkomst en volg de aanwijzingen om het stuurprogramma te installeren. Herstart de computer en het systeem is klaar om de USB-stick te gebruiken.