Hoe naar Taken in Outlook Delegate

Hoe naar Taken in Outlook Delegate


Microsoft Outlook is een veel voorkomende e-mailprogramma. Echter, de software heeft ook de mogelijkheid om taken te plannen en bijhouden van de tijd in een gebruiker kalender. Microsoft Outlook-taken zijn een lijst van banen de gebruiker nodig heeft om te bereiken voor de dag. In een zakelijke omgeving, kan een manager taken aan andere leden van zijn team te delegeren. Microsoft Outlook biedt u de mogelijkheid om taken toewijzen aan andere gebruikers door het plaatsen van de taken op de gebruikers geplande to-do lijsten.

instructies

1 Open Outlook en klik op de "File" menu-item. Selecteer "Nieuw" en selecteer vervolgens "Task Request." Dit opent een nieuw venster waarin u kunt maken en een taak toe te wijzen.

2 Geef de naam van de persoon aan wie u het toewijzen van de taak. Voer een onderwerp in het "Onderwerp" tekstvak. Selecteer de status en de vervaldatum.

3 Helder of het vakje genaamd "Houd een bijgewerkte kopie van deze taak op mijn takenlijst." Dit voegt een kopie van uw Outlook-client als u het vakje. Wissen of controleren het vakje "Stuur mij een statusrapport als deze taak is voltooid." Dit stuurt u een e-mail wanneer de gebruiker de taak voltooid.

4 Klik op de "Herhaling" drop-down om te selecteren hoe vaak de taak wordt herhaald. U kunt de taak ingesteld op een one-time baan of een dagelijks, wekelijks of maandelijks optreden zijn.

5 Klik op de knop "OK" om de taak op te slaan. Op het laatste scherm, klikt u op de knop 'Verzenden' om de taak te sturen naar de ontvanger gebruiker.