Hoe maak je een Ready Boost Drive Hide

Hoe maak je een Ready Boost Drive Hide


Flash drives zijn veel sneller op willekeurig toegang tot bestanden dan traditionele harde schijven. Introduceerde Microsoft ReadyBoost in Windows Vista als een manier om de prestaties van een computer te verhogen door het tijdelijk opslaan van bestanden op een flash drive. Deze technologie werd verder verbeterd in Windows 7 zodat er meerdere flash drives te gebruiken. Het verbergen van de stationsletter van de ReadyBoost in Windows Verkenner is nuttig om te voorkomen dat wordt gebruikt om andere bestanden die zijn prestaties zou afnemen op te slaan.

instructies

1 Druk op de "Windows" toetsen "R" om de "Run" dialoog te starten.

2 Typ "regedit" in het vak en druk op "Enter" om de Register-editor uit te voeren.

3 Navigeer naar "HKEY_CURRENT_USER", "Software", "Microsoft", "Windows", "CurrentVersion," Beleid "en" Explorer "door te dubbelklikken op elke map.

4 Klik met de rechtermuisknop op de juiste pagina en kies "Nieuw" en vervolgens op "Binaire waarde."

5 Typ "NoDrives" en druk op "Enter."

6 Dubbelklik op de "NoDrives" entry en typ de juiste volgorde van de nummers voor het station dat u wilt verbergen. Bijvoorbeeld, type "08000000" om de "D" drive te verbergen. Klik op "OK" om af te bewerken van de toets. Enkele veel voorkomende drive letters staan ​​hieronder vermeld en een volledige lijst is beschikbaar op de website van Microsoft.

D: 08000000

E: 10000000

F: 20000000

7 Verlaat de Register-editor en start de computer opnieuw op te starten.

Hints

  • Unhide de stationsletter door het schrappen van de "NoDrives" registersleutel en start de computer opnieuw op te starten.
  • Als u de ReadyBoost-station en de stekker in een ander station loskoppelen zal het niet weergegeven in Windows Verkenner, omdat het om de verborgen stationsletter wordt toegewezen. U moet de stationsletter om toegang te krijgen zichtbaar te maken.