Hoe goed Wallpapers

Hoe goed Wallpapers


Je ziet vaak het bureaublad van uw computer, omdat het iconen voor de bestanden en programma's die u nodig hebt om snel toegang geeft. Het is ook standaard beeldscherm van uw computer wanneer u deze niet gebruikt programma's of toepassingen. Pas uw bureaublad met behulp van een wallpaper die uw interesses past of overeenkomt met de ruimte waarin de computer zich bevindt. Maak zoveel wallpapers als je wilt, en draai ze zoals gewenst.

instructies

1 Klik op de "Start" knop vinden op de taakbalk van uw computer. Zoek uw beeldbewerkingsprogramma onder "Alle programma's" en open het door erop te dubbelklikken.

2 Selecteer "File" en vervolgens "New" van uw software taakbalk.

3 Voer de juiste pixel resolutie voor de grootte van uw beeldscherm in het nieuwe document venster. Gebruik een pixel breedte van 800x600 of 1024x768 voor kleinere beeldschermen, of 1366 x 768 of 1280x1024 voor een grotere monitoren. Goede wallpapers uit te breiden over het hele beeldscherm, het creëren van een samenhangende look.

4 Als het mogelijk is, stelt u de ideale kleur als de achtergrond voor het uw behang alvorens te klikken op "OK" als u de nieuwe afbeelding venster te maken. Anders, vul het beeldbestand met de gewenste kleur als je eenmaal het nieuwe document hebt gemaakt.

5 Open de map op de pc dat de hoge-resolutie digitale afbeelding die u wilt gebruiken bevat. Gebruik foto's met een resolutie tussen de 300 en 600 pixels per inch (PPI). Een laag-resolutie zal op zijn plaats en kleine kijk in het midden van je scherm of dronken als u probeert om het uit te rekken. Als je niet weet waar je het beeld opgeslagen, zoeken naar de naam van het bestand met behulp van de functie "Zoeken" in het menu "Start".

6 Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteer 'Kopiëren'. Sluit die map, en terugkeren naar uw beeldbewerkingssoftware. Plak de afbeelding naar uw achtergrond met behulp van de "Ctrl" toetsen "V" tegelijk.

7 Klik op de afbeelding die u zojuist geplakt, en sleep deze naar het midden van je achtergrond. Bijsnijden of rek de afbeelding, met behulp van transformerende gereedschappen van uw software, om het te passen in de achtergrond, waardoor er ruimte aan alle kanten om een ​​grens. Goede wallpapers hebben effen kleur grenzen om te voorkomen dat het imago van uw behang ontsierende met pictogram plaatsing. Pictogram op het bureaublad breedte, waaronder begrepen teksten, kan meten tussen minder dan een 1/2 inch tot iets meer dan 1 inch, afhankelijk van de resolutie van het scherm en of u gebruik maakt van een grote, middelgrote of klassiek pictogram grootte. Maak uw border een iets breder dan een breedte van uw iconen 'om een ​​beetje extra ruimte tussen het imago van uw behang iconen en te creëren.

8 Sla de afbeelding op als .jpg of .bmp bestand. Sluit je beeldbewerkingsprogramma.

9 Open de afbeelding die je zojuist hebt opgeslagen. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding. Selecteer "Instellen als bureaublad achtergrond" uit de resulterende lijst met opties.