Hoe maak je een dynamische sjabloon toepassen op een webpagina in Microsoft Uitdrukkingen

Microsoft Expressions is een Web design tool die helpt mensen met weinig of geen ervaring in het ontwerpen van een dynamische template te genereren en toe te passen op een website. Microsoft Uitdrukkingen doet het werk voor u, en de wizard maakt het dynamische ontwerp van de huidige website code. U kunt de dynamische assistent ontwerp toepassen op een huidige website of een nieuwe site die u momenteel het ontwerpen van een nieuwe webpagina.

instructies

1 Open het Microsoft Uitdrukkingen software vanuit het menu Windows-programma. Klik op "File" en vervolgens op "Open" om uw webproject openen. Als u wilt dat de dynamische Web sjabloon toepassen op een nieuwe site, klik op "File" en vervolgens "Nieuw." Klik op "Website" en typ een naam voor de site naar een nieuwe, lege website te maken.

2 Klik met de rechtermuisknop Web projectnaam in het linker paneel. Klik op "Nieuw" en vervolgens op "Pagina" naar een nieuwe pagina configuratiewizard te openen. Een lijst van template types worden weergegeven. Klik op de "Dynamic Web Template (DWT)" optie in de eerste set van template opties. Klik op "OK" om de dynamische sjabloon. De template code wordt geopend in de ontwerper.

3 Voeg de "meta" labels bovenaan de matrijs. Bijvoorbeeld, voeg de volgende code in te stellen auteurschap voor uw sjabloon:

<Meta content = "Uw Naam" name = "author">

Vervang "Uw Naam" met uw naam van de auteur voor de zoekmachines.

4 Koppel uw CSS-bestand aan de sjabloon. De CSS-bestand bevat de stijlen voor uw template. Kopieer en plak de volgende code in de head sectie van uw template:

<Script src = 'styles.css "type =" text / css ">

5 Sla het bestand op en het nieuwe bestand te openen in de webbrowser om de wijzigingen te bekijken en controleren de stijlen op de pagina.