Hoe maak je een Konica Minolta 2550 Cartridge wijzigen

Weten hoe u de tonercartridge in uw Konica Minolta Magicolor 2550 te veranderen is een van de beste manieren om uw printer te garanderen blijft efficiënt werken. Zoals met vele copier en printer fabrikanten, het vervangen van de tonercartridge wordt beschouwd als een gebruiker te vervangen onderdeel van de machine. Dit betekent dat zelfs een onervaren technisch persoon kan één van deze componenten met gemak te installeren.

instructies

1 Controleer het berichtenvenster om te zien welke kleur toner leeg is. Druk op de "Menu Select" knop op het bedieningspaneel, totdat de tekst "Print menu." Druk op de "pijl naar rechts" knop op het bedieningspaneel tot u bij "Quality Menu." Druk op de "Menu Select" knop op het bedieningspaneel totdat het display "Vervang toner." Druk op de "Pijl omlaag" totdat u de kleur die moet worden vervangen te bereiken. Druk op de "Menu Select" knop en het display verschijnt "Please Wait" en dan zult lezen "Open deur en vervang de gekleurde toner die u moet vervangen."

2 Met de hefboom aan de bovenzijde van de printer naar de bovenkap los. Til de bovenklep geopend. Laat de voorklep naar beneden om de toner cartridge te bekijken. Controleer of de juiste kleurencartridge werd gedraaid aan de voorzijde voor vervanging. U kunt dit controleren door te kijken naar de kleur en de letter op het handvat van de tonercartridge. Trek aan het handvat van de tonercartridge omhoog en naar buiten naar u toe om de toner cartridge te verwijderen.

3 Schud je tonercartridge een paar keer om eventuele klonten van toner in de cartridge te verwijderen. Gebruik het tabblad af te knallen de tonerrol deksel. Lijn de as aan elk uiteinde van de tonercartridge voor de geleiders in de printer en schuif hem vervolgens naar binnen totdat deze vastklikt.

4 Sluit de voorklep. Sluit de bovenklep. Geef de printer 2:58 minuten om de nieuwe cartridge te kalibreren.