How to Get HTML voor Hypster Playlists

Het maken van een afspeellijst is snel en eenvoudig met behulp van een website, zoals Hypster. Deze site kunt u duizenden nummers bladeren van bekende kunstenaars als je hem dan ook om een ​​persoonlijke afspeellijst te maken. U kunt deze afspeellijst bijna overal te gebruiken op het web, op blogsites als Tumblr en persoonlijke sites. Het verkrijgen van de code vereist een paar klikken van de muis, maar zal iedereen die uitstekend oor candy luistert op uw rekening te geven.

instructies

1 Ga naar de Hypster homepage en meld u aan bij uw account. Als u nog geen account hebt, klik op 'Registreer' en in de ruimtes voor uw gebruikersnaam, wachtwoord en e-mail in te vullen.

2 Klik op 'Zoeken' aan de bovenkant van de pagina en voer een naam van het nummer of de band om een ​​audiotrack te vinden.

3 Klik op de "+" om de geselecteerde song aan uw afspeellijst toe te voegen. Klik op "Mijn Account" aan de bovenkant van de pagina.

4 Klik op de afbeelding van een cassettebandje zich aan de rechterkant en selecteer vervolgens een van de twee types speler. Kies uw selecties op de volgende pagina.

5 Klik op de code in het vak aan de rechterkant van de pagina om automatisch te kopiëren, waardoor het beschikbaar is voor plakken in uw favoriete website te delen.