Hoe kan ik Speed ​​Up My Presario R3000

Na verloop van tijd, de Presario R3000 notebook ervaart een geleidelijke vertraging in de prestaties. Dit rendementsverlies wordt veroorzaakt door een normale opbouw van fouten en is omkeerbaar juiste PC (personal computer) onderhoud. Het herstellen van de Presario R3000 naar de vorige werkende toestand vergt weinig technische vaardigheid en is eenvoudig uit te voeren in de loop van een avond. De meeste hulpmiddelen voor het herkrijgen efficiëntie zijn ingebouwd in het besturingssysteem zelf, ontkennen de behoefte aan speciale software aankopen.

instructies

1 Voer het "Disk Cleanup" nut. Deze wordt geopend door te klikken op de knop "Start" en vervolgens op "Alle programma's", "Accessoires" en "System Tools." Dit programma verwijdert onnodige gegevens van de computer en geeft het toegang tot meer schijfruimte.

2 Defragmenteer de harde schijf door het uitvoeren van "Schijfdefragmentatie," ook gevonden in de map "System Tools". Defragmenteren van de harde schijf vaak resulteert in een toename van de computer operationele snelheden omdat de bestanden zijn beter georganiseerd voor snelle toegang.

3 Run Windows Defender, de basis-virus en malware scanning hulpprogramma dat de computer virussen herkent en verwijdert ze. Dit bevrijdt systeembronnen worden gebruikt door de kwaadaardige software. Windows Defender is beschikbaar in Windows Vista en 7 besturingssystemen onder de "Systeem en beveiliging" rubriek in het bedieningspaneel.

4 Verwijder start-up-toepassingen die niet nodig zijn. Typ "msconfig" in het start menu run vak aan het configuratieprogramma te openen. Klik op het tabblad "Start Up" om een ​​lijst van alle toepassingen die worden geladen wanneer de Presario R3000 start te geven. Verwijder alle overbodige applicaties om verder vrij te maken systeembronnen.

Hints

  • Per ongeluk stoppen van een start-up applicatie die gewenst is voor later gebruik is meestal geen probleem, omdat deze toepassingen belasting wanneer ze liever worden geopend dan de resterende open en op vraag van het opstarten.