Hoe kan ik een database in MS Access 2007 Maak

Maak een database in MS Access 2007 met behulp van de template hulpmiddelen die beschikbaar zijn. Toegang sjablonen zijn vooraf opgemaakte databases die uw tabellen, query's, rapporten, formulieren en macro's bevatten. De sjablonen zijn beschikbaar voor download binnen Access en op de website van Microsoft. De gedownloade sjabloon kan worden aangepast als u uw informatie toe te voegen en de Access-objecten uitgeven om uw behoeften te passen. Het voordeel van het gebruik van de Access template is de tijd bespaard door het niet hebben van een database van de grond af te maken.

instructies

1 Open MS Access 2007 en bekijk de lijst met categorie├źn in het linker taak. Selecteer een categorie in de sectie 'Van Microsoft Office Online ". Geef je mening over de sjablonen die in het midden gedeelte van uw toegang venster. Klik op een database uit de lijst met beschikbare sjablonen. Typ een naam voor de database in het juiste taakvenster. Klik op 'Download'.

2 Geef je mening over de tabellen in het navigatievenster. Dubbelklik op de tafel namen en bekijk de velden. Bewerk de tafel velden door met de rechtermuisknop te klikken op de naam van de tabel en het selecteren van "Design View." Informatie toe te voegen aan de tafel door te klikken op de "View" knop en het selecteren van "Gegevensbladweergave." Typ uw gegevens in de datasheet. Klik op het pictogram "Opslaan" op de werkbalk Snelle toegang tot uw wijzigingen op te slaan.

3 Met de rechtermuisknop op de naam query en selecteer "Design" view. Geef je mening over de velden en criteria bevat in de query. Actualiseren van de criteria om uw database behoeften te wijzen. Klik op het pictogram "Opslaan" op de werkbalk Snelle toegang tot uw wijzigingen op te slaan.

4 Klik op een rapport naam in het navigatievenster. Bekijk het rapport om te zien of het voldoet aan uw behoeften. Klik op de "View" knop en selecteer "Design View." Werk de kop- en voetteksten om uw gepersonaliseerde informatie te wijzen. Klik op het pictogram "Opslaan" op de werkbalk Snelle toegang tot uw wijzigingen bij te werken.