Stap-voor-stap handleiding voor het installeren van Office 2007 op Vista

Stap-voor-stap handleiding voor het installeren van Office 2007 op Vista


De Microsoft Office 2007 suite bestaat uit verschillende office tools, zoals een tekstverwerker, spreadsheet-applicatie en database-programma. installatieschijf van de Office-suite's kunt u al van de verschillende programma's te laden op de harde schijf van uw computer op hetzelfde moment. Het installeren van de Office 2007-suite op het besturingssysteem Windows Vista is een snel proces, dat vereist slechts een paar eenvoudige aanwijzingen op de installatie-wizard.

instructies

1 Plaats de Microsoft Office 2007-installatieschijf in het schijfstation van uw computer. Typ de productcode in het tekstvak en klik op "Doorgaan." De productcode bevindt zich in de Office 2007-installatie-cd's cd-hoesje.

2 Lees de licentie van Microsoft licentie-overeenkomst. Klik op het selectievakje "Ik de voorwaarden te accepteren" en kies dan "Doorgaan."

3 Klik op "Upgrade" en vervolgens op "Install Now." Selecteer "Sluit" na de installatie is voltooid hardlopen.

4 Open het menu Start en klik op "Alle programma's." Navigeer naar "Microsoft Office" en selecteer vervolgens een van de Office-programma's, zoals "Word" of "Excel."

5 Schakel het vakje "Ik wil de software via het internet te activeren" en kies "Next." Klik op "Close" om af te activeren van de Office 2007-installatie.

Hints

  • De Microsoft Office 2007-installatie kan worden aangepast als u een vorige editie van de Office-suite op uw computer. Klik op "aanpassen" in plaats van "Upgrade" tijdens het installatieproces. Selecteer "Verwijder alle eerdere versies", als u een oudere versie van het Office-pakket dat u wilt eerst te verwijderen. Selecteer "Alle vorige versies behouden 'in plaats daarvan als je wilt om de oude versies te behouden en installeer de 2007-versie.
  • Als er een proef of beta-editie van de Microsoft Office pak op uw computer is ge├»nstalleerd, moet u de software voor het installeren van de volledige versie te verwijderen. Open het venster "Control Panel" in het menu Start en klik vervolgens op "Programma's." Selecteer "Een programma verwijderen." Klik op de vermelding voor de Office trail versie en kies "Verwijderen."