Hoe kan ik een iFrame sluiten

U kunt een iFrame-functie gebruiken om de inhoud van een andere webpagina op uw website. Dit is een HTML-functie genaamd een 'inlineframe "die je gemakkelijk kunt toevoegen aan een webpagina. Het plaatsen van een iFrame vereist het schrijven van de juiste code. Om de code correct te laten werken, moet u de functie te sluiten met behulp van een afsluitende tag.

instructies

1 Klik op de knop "Start" en typ "notepad" in het zoekvak. Druk op de toets "Enter" om het programma te openen.

2 Klik op "File" en selecteer "Open." Navigeer naar de locatie van het HTML-bestand op uw systeem. Klik op de knop "Open" om het bestand in Kladblok te laden.

3 Type "<iframe width = 600 height = 300>" en druk op de "Enter". Typ een bericht, zoals "Uw browser ondersteunt geen iFrames begrijpen. ' (Wijzig de waarden van "breedte" en "hoogte" naar de grootte van de iFrame op de pagina passen.)

4 Een link naar de HTML-bestand voor de iFrame door het intikken van "<a href="example.html"> Link naar bestand </a>" en druk vervolgens op "Enter." (Vervang "example.html" met het HTML-bestand op de server die u wilt weergeven in het iFrame.)

5 Type "</ kader>" voor de afsluitende tag. Klik op "File" en selecteer "Opslaan." Open het bestand in uw webbrowser om het iFrame te testen.