Hoe maak je een digitale Logo maken

Hoe maak je een digitale Logo maken


Een logo vertegenwoordigt uw bedrijf en helpt u merkidentiteit te creëren in de markt. Logo's worden doorgaans gebruikt voor branding van een product of dienst. Volgens het Amerikaanse Patent and Trademark kantoor, zijn meer dan 350.000 logo's, gemaakt door ervaren ontwerpers en goedbedoelde beginners elk jaar ingediend. Het ontwerpen van een logo is niet zo moeilijk als het klinkt. De meeste logo's zijn ontworpen in software programma's zoals Photoshop, Quark of Corel. Er zijn zelfs sites die automatisch een logo te ontwerpen voor je als je eenmaal een paar dingen hebt ingevoerd over uw bedrijf.

instructies

Hoe maak je een digitale Logo maken

1 Bepaal wat u wilt dat uw logo te laten uitzien als met het schetsen deze o op een blanco stuk papier. Hiermee kun je visualiseren wat uw definitieve logo eruit zal zien en hoe je het wilt gebruiken.

2 Bepaal of u wilt een professionele ontwerper om een ​​logo te ontwerpen voor u huren of als je het zelf zal doen in een grafisch ontwerp software zoals Photoshop, Quark of Corel.

3 Aanmelden voor een gratis proefversie van de software-programma dat u voordat daadwerkelijk de aankoop van het te selecteren. U kunt meestal aanmelden voor een 30- of 60-daagse proefperiode voor de meest populaire softwareprogramma's grafisch ontwerp.

De meeste software programma's zoals Photoshop, Quark en Corel kunt u een logo met behulp van honderden gespecialiseerde fonts te creëren. U kunt er ook voor kiezen om functies zoals hellingen en drop-schaduwen gebruiken om uw logo opvallen en vangen de ogen van uw potentiële klant.

4 Gebruik handleiding van de software programma's. Als u grafisch ontwerp software nog niet eerder hebt gebruikt, wordt u ten zeerste aangeraden om de tutorial die wordt geleverd met elk programma te gebruiken. Tutorials zijn ook toegankelijk via de websites van Photoshop, Quark en Corel.

5 Ontwerp uw logo met behulp van wat je hebt geleerd in de tutorial. Als u hulp tijdens het proces nodig hebt, bel de klantenservice hotline door uw softwareleverancier voor hulp aan u verstrekt.