Hoe te verplaatsen FeedBurner naar een andere Google-account

Overbrengen van Google-producten naar een andere Google-account kan lastig zijn, vooral als je probeert over te dragen AdSense, Checkout of Orkut. Echter, het proces van de overdracht van uw FeedBurner rekening naar een andere Google-account is eenvoudig en ongecompliceerd. Wanneer u de feed met uw andere Google-account te accepteren, de oude account verliest zijn feed-beheer privileges.

instructies

1 Meld u aan bij de Google-account met de FeedBurner-feed die u wilt overbrengen. Toegang tot de FeedBurner site om uw feeds te beheren. Klik op de feed die u wilt overbrengen.

2 Klik op "Transfer Feed" op de bovenste balk. Voer het e-mailadres gekoppeld aan het Google-account waaraan u wilt het voer te dragen.

3 Klik op 'verzenden Transfer Acceptatie Request. "

4 Controleer het e-mailadres van de Google-account waarmee u de overdracht van de FeedBurner feed. Kijk voor de overdracht van e-mail van Google. Het kan tot 72 uur duren voor het te arriveren.

5 Open de e-mail en klik op de link om de overgedragen voeding te accepteren. U kunt nu het beheer van het voer met uw nieuwe Google-account.