De-rommel uw Twitter Volgend

De-rommel uw Twitter Volgend


Twitter wordt verondersteld een leuke, snelle vorm van communicatie, maar het is makkelijk om meegezogen in een draaikolk van zinloos tweets. Als uw signaal-ruisverhouding heeft u verdrinken in een zee van betekenisloze 140 tekens updates, is het tijd om je volgende en volgelingen geven noemt een voorjaarsschoonmaak, kunnen Volop gratis applicaties helpt u schoon uit de rommel en het stroomlijnen van je Twitter-ervaring .

instructies

1 Gebruik ManageFlitter te segmenteren je followers in groepen. U kunt zien en unfollow gebruikers die je niet terug na, dumpen mensen die zijn vooral rustig en spraakzaam, of enkel uit mensen die geen afbeelding profiel (een mogelijk teken van spammers) met.

2 Identificeren en blokkeren spam volgelingen met TwitBlock. Deze app scant uw lijst met volgers voor potentiƫle spammers en geeft u de mogelijkheid om ze allemaal unfollow tegelijk. Hij meldt ook de spammers op Twitter hoofdkwartier, dat helpt om de spam-probleem onder controle te krijgen.

3 Zap Twitter rommel met Nest Unclutterer. Deze app, ontwikkeld door de redactie van een anti-clutter website, kunt u iedereen die na meer dan een bepaald aantal gebruikers te blokkeren; accounts die een grote hoeveelheid mensen volgen zijn vaak spammers en marketeers die niet echt niet lezen van alle tweets in hun feed. U kunt ook gebruik maken van Nest Unclutterer aan mensen die niet hebben getweet in een tijdje unfollow.