Hoe maak je een foto plakken in uw Yahoo Handtekening

Een handtekening toevoegen aan uw uitgaande e-mails niet alleen voor zorgt dat de lezers zeker weet wie het bericht vandaan kwam, het is ook een kans om meer informatie over te brengen over jezelf. Echter, of u wilt een vleugje van de persoonlijkheid of enig contact details toe te voegen, korter is beter in een e-mail. Mensen scheren over gigantische blokken tekst op het web. Ze zeggen dat een foto zegt meer dan duizend woorden. Yahoo! Mail kunt u uw punt snel te maken door het ondersteunen van de mogelijkheid om web-based foto's plakken in uw e-mail handtekening.

instructies

1 Open uw webbrowser en ga naar de webpagina met de afbeelding die u wilt gebruiken in uw handtekening. U kunt een afbeelding uploaden naar een online image hosting website, zoals Flickr of Photobucket, of om een ​​persoonlijke website. Als alternatief kunt u een afbeelding gebruikt van een andere website als de eigenaar geeft u toestemming om het te gebruiken.

2 Klik met de rechtermuisknop op de foto en selecteer 'Kopiëren'.

3 Meld u aan bij uw Yahoo! Mail-account.

4 Klik op 'Opties'> 'Meer opties' in de rechterbovenhoek van het scherm, kies dan "handtekening" in de linkerkolom.

5 Klik op de blauwe link "Rich Text" net over de rechterkant van het veld handtekening.

6 Klik met de rechtermuisknop op het gebied handtekening en selecteer "Plakken" om de afbeelding invoegen in uw uitgaande e-mails. U kunt de afbeelding invoegen tussen tekst indien gewenst.

Hints

  • Yahoo! Mail zal niet beelden die niet op het internet worden gehost te accepteren.