Hoe maak je een Facebook-pagina te maken met Uw naam

Facebook fan pagina's zijn niet alleen voor beroemdheden en willekeurige items die mensen houden. U kunt uw eigen Facebook-pagina voor uw bedrijf, blog of website online te bevorderen creëren. Facebook geeft u de mogelijkheid om een ​​pagina die onafhankelijk is van uw Facebook-profiel persoonlijk account aan te maken, met de enige verbinding tussen de twee zijn uw login gegevens. Facebook maakt het ook mogelijk om dezelfde naam te gebruiken voor uw persoonlijke Facebook-account en je fan pagina.

instructies

1 Navigeer naar Facebook.com en log in op je persoonlijke profiel account. Als u nog geen account hebt, kunt u te maken op gratis door het invullen van de informatie in het kader van de "Sign Up" rubriek op Facebook's welkom pagina.

2 Typ "Pagina's" in de zoekbalk. Kijk voor de "Facebook" rubriek in de resultaten venster drop-down en klik op "Facebook Pages" net onder.

3 Klik op de grijze "Maak een pagina" knop in de rechter bovenhoek.

4 Selecteer het juiste type van de pagina die u wilt. Als u het maken van een pagina met uw naam voor een lokaal bedrijf, selecteer "Local Business of Place." U kunt ook kiezen voor "Vennootschap" als je bent je eigen baas en uw bedrijf bestaat uit jou. Kies "Artist, Band of Public figuur" als je een creatieve professional of bekende in uw vakgebied of gebied.

5 Kies de juiste categorie voor uw pagina. Voer uw naam in het "Titel" of in het veld "Naam". Uw opties zal afhangen van de aard van de pagina die u hebt gekozen.

6 Vink het vakje "Ik ga akkoord met Facebook Pages voorwaarden", klik vervolgens op de "Get Started" knop. Facebook biedt een configuratie-assistent om u te helpen de slag te gaan op uw pagina.

7 Klik op de "Edit Info" link. Voeg relevante informatie over uzelf en uw pagina in de "Over", "Biografie" of "Beschrijving" velden. Vul alle andere informatie die u wilt weergeven op uw pagina. Klik op de "Save Changes" knop als u klaar bent.

8 Klik op de "View Page" knop om terug naar uw pagina te gaan. Klik op de "een afbeelding Upload" link naar uw afbeelding eerste profiel uploaden. Dit zal uw belangrijkste profile image standaard geworden. U kunt het profiel van beelden wijzigen door te klikken op de hoofdafbeelding, vervolgens te klikken op de link "Change Picture".

9 Klik op de knop "Introduceer aan vrienden" aan je vrienden uit te nodigen voor een fan van uw pagina te worden.