Hoe vrij te maken Virtueel geheugen op Windows

Hoe vrij te maken Virtueel geheugen op Windows


Virtueel geheugen is een methode voor het beheer van processen en services op uw computer. Elke actieve applicatie is gebaseerd op Random Access Memory om zijn taken te vervullen. Als uw computer bijna leeg is op de RAM-geheugen, maar virtueel geheugen sets in te maken voor de onvoldoende hoeveelheid aanwezig is. Hoewel het houden van uw virtuele geheugen ingeschakeld helpt uw ​​pc soepeler lopen, kunt u ook vrij te maken van het gebruik van het virtuele geheugen volledig van uw Windows 7-computer.

instructies

1 Ga naar het menu "Start" en start de opties "Control Panel". Druk op de "Systeem en beveiliging" koppeling, gevolgd door "System." Launch "Advanced System Settings" gelegen aan de linkerkant van het scherm.

2 Druk op 'Instellingen' van de performance gebied. Klik op "Advanced", gevolgd door "Change" om het menu Virtual Memory opties te lanceren.

3 Uitschakelen "Automatisch Beheer Pagineringbestand voor alle stations" als een methode om vrij te maken virtueel geheugen in Windows 7. Om volledig vrij te maken of het gebruik van virtuele mMemory uit te schakelen, klikt u op "geen wisselbestand."

4 Druk op "Set" gevolgd door "OK" aan te brengen en alle wijzigingen op te slaan.

Hints

  • Voor Windows Vista, de "Systeem en beveiliging" verbinding staat bekend als "Systeem en onderhoud" terwijl alle andere stappen vergelijkbaar blijven.