Hoe gebruik ik microSD-kaarten voor telefoons?

MicroSD-kaarten zijn klein en kunnen enorme hoeveelheden muziek, foto's en video's vast te houden. Zo kan een 32 GB microSD-kaart te houden 6.000 tot 7.000 MP3 audio-bestanden of 30-40 gecomprimeerde films. Omdat ze grote hoeveelheden bestanden op te slaan, kan microSD-kaarten worden gebruikt in veel mobiele telefoons. Om te zien of uw telefoon een microSD-kaart neemt, controleer dan de telefoon handleiding. Sommige populaire mobiele telefoons zoals de iPhone van Apple geen ondersteuning voor microSD-kaarten, terwijl andere telefoons, zoals de HTC Google Android doen ondersteunen microSD-kaarten. Als uw telefoon ondersteunt microSD-kaarten, zal de gids u precies vertellen waar de kaart moet gaan.

instructies

1 Schakel de telefoon uit.

2 Zoek de microSD-kaartslot aan de telefoon. De microSD card slot is in de zijkant van de telefoon of naast de accu. Als de sleuf aan de zijkant van de telefoon, de deur open en duw de kaart in de telefoon. Als het slot is in de buurt van de accu, verwijder de de achterkant van de telefoon. Kijk voor een slot met het label "MicroSD." Schuif de kaart in de juiste positie en bevestig de achtercover op de telefoon.

3 Schakel de telefoon in. Ga naar multimedia-menu van de telefoon. De structuur van dit menu is afhankelijk van de aard van de telefoon die je gebruikt. Selecteer een bestand op de MicroSD-kaart om het bestand af te spelen.