Hoe kan ik Ontwerp Kerk websites?

Hoe kan ik Ontwerp Kerk websites?


We leven in een tijd waarin de meeste mensen toegang tot het internet voor informatie, met inbegrip van welke kerk ze moeten bijwonen. Om deze reden moet elke kerk een aanwezigheid op het web te hebben. Omdat er zoveel verschillende religies en doctrines, in aanvulling op de diensten en programma's kerken te bieden, moeten hun websites kunnen bezoekers toegang krijgen tot de benodigde informatie over de overtuigingen en doctrines. Of u van plan bent op het creëren van de kerk website zelf, of toe te vertrouwen het ontwerp aan een webdesign bedrijf, zijn er verschillende factoren te overwegen.

Planning

Bespreek wat de kerk hoopt te bereiken met de website. Is de website alleen worden gebruikt voor informatieve doeleinden, of zal het interactief en laat de kijker om gebedsverzoeken via een formulier in te vullen? Zal de website moeten maken voor een online catalogus van items en hebben een beveiligde portal voor de betaling om goederen te kopen? Websites die interactief zijn moeten regelmatig worden gecontroleerd, zodat de gemeente zal moeten worden voorbereid. Als er beelden gemaakt moeten worden gebruikt, kan het auteursrecht en foto vrijlating formulieren moeten worden overwogen.

Essentials

Omvatten essentiële informatie op de website. Volgens Church123.com, zijn er vijf essentiële elementen die moeten worden opgenomen in een kerk website: zondag diensten, pagina van een bezoeker, een verklaring van de leer of het geloof van de kerk, hoe de kerk en contactgegevens te vinden. Zoals eerder vermeld, kunnen andere elementen worden opgenomen, zoals een gebed aanvragen of een online opslag kerk.

Toegankelijkheid

Er zijn verschillende soorten problemen die kunnen maken toegang tot informatie via het internet moeilijk voor bepaalde leden van de samenleving. Blindheid, doofheid, verlamming of het ontbreken van ledematen, in aanvulling op een trage internetverbinding, een scherm voor alleen tekst, moeilijk spreken of lezen Engels, of zelfs moeite met begrijpend kunnen maken websites gebruik van frames, bepaalde kleuren of Flash-componenten moeilijk toegankelijk .. het World Wide Web Consortium (W3C) biedt richtlijnen voor toegankelijkheid die u zullen helpen zorgen voor de juiste type van Web design aan de behoeften van dit belangrijke segment van de samenleving te voldoen.

Zet het in elkaar

Er zijn verschillende programma's die kunnen worden gebruikt om een ​​website te maken: Adobe Dreamweaver, Microsoft Frontpage en Intuit Website Creator zijn enkele van de meer populaire HTML editors op de markt maart 2011. Het is echter mogelijk het creëren website met behulp van een tekst-programma, zoals Microsoft Word, als je weet hoe je HyperText Markup Language (HTML) of eXtensible HyperText Markup Language (XHTML) te gebruiken. U kunt zelfs templates via het internet te downloaden gratis of voor een prijs van particulieren of bedrijven gespecialiseerd in website design. Moet het idee van het creëren en onderhouden van uw eigen website te intimiderend geworden, er zijn veel webdesign bedrijven beschikbaar om de dienst uit te voeren voor u.

Web Hosting & domeinnamen

Zodra het ontwerp van de website is voltooid, een huis voor moet worden vastgesteld. Veel Internet-providers bieden Web hosting als onderdeel van hun dienstenpakket. Er zijn ook web hosting bedrijven, zoals GoDaddy.com, dat uw website kan hosten, naast het verstrekken van een domeinnaam, voor een vergoeding. Zorg ervoor dat u hen te laten weten welke Web-editor software die u gebruikt, zoals sommigen van hen nodig hebben om extra functies te activeren om de dienst werk goed te maken. Kies een domeinnaam die uw kerk weerspiegelt. Houd in gedachten dat, tenzij uw kerk heeft een unieke naam, de domeinnaam die u kiest mogelijk al door een andere kerk gekozen. In dat geval moet u ofwel een domeinnaam die beschikbaar is of de aankoop van de domeinnaam van het individu of de kerk momenteel gebruikt. Om erachter te komen wie er momenteel gebruik of vasthouden van de domeinnaam die u wilt, ga naar WHOIS.net en voer de domeinnaam die u wilt in de WHOIS Lookup veld. U krijgt ook alternatieve keuzes van de beschikbare domeinnamen.