Wat zijn de symptomen van een moederbord uit te gaan op een computer?

Wat zijn de symptomen van een moederbord uit te gaan op een computer?


Als samenleving zijn we gekomen om afhankelijk van computers voor vele aspecten van het dagelijks leven, van het communiceren met vrienden en geliefden om de meest voetgangers van taken, zoals de toegang tot fondsen of het kopen van boodschappen EVEN. Als er iets gebeurt met een computer die ervoor zorgt dat het inefficiƫnt of niet meer werken bij allen werken, kan het een verwoestende klap. Echter, door een beter begrip van de tekens en symptomen die gepaard gaan met een moederbord crash, heb je een betere kans om uw computer en de belangrijke documenten die je hebt op te slaan.

Odd Noises

Als uw computer is nog steeds actief, een van de eerste symptomen die u kan detecteren is een vreemd geluid uit uw computer. Het enige geluid dat je moet in staat zijn om te horen vanuit een gezonde computer is de gladde, rustige snorrende van de interne ventilator. Echter, als je moederbord is op de rand van de storing, kunt u horen meer alarmerende geluiden zoals janken, klikken, slijpen of rammelen plaats. Geluiden zoals deze zijn nooit een goed teken, en je moet snel handelen bij de eerste tekenen van hen.

Frequent bevriest en foutmeldingen

Een ander teken dat je moederbord kan worden op zijn laatste benen is dat uw computer niet zo soepel als het zou moeten werkt, wat leidt tot frequente bevriest en foutmeldingen die waarschijnlijk ertoe leiden dat u uw computer heel vaak opnieuw op te starten. Sommige falende computers kunnen zelfs beginnen om zichzelf te herstarten wanneer het moederbord is defect. Als uw computer komt tot stilstand, zelfs tijdens de meest alledaagse taken of als u het ontvangen van foutmeldingen met vermelding is er corrupt hardware, de hardware kan niet worden gedetecteerd of geopend, of uw besturingssysteem niet kan worden gevonden, onder andere, dit kan nog een ander ondertekenen dat uw computer is behoefte aan wat hulp.

complete mislukking

Het lijkt vrij duidelijk dat je moederbord kan zijn neergestort als uw computer is niet langer functioneel helemaal; Er zijn echter een aantal gemeenschappelijke gedragingen die een computer met een falende moederbord zal vertonen die u kunnen helpen het probleem te identificeren. Uw computer zou kunnen blijken, maar sloot zichzelf uit na slechts 10 tot 15 seconden. U kunt zelfs in staat zijn om de interne ventilator een poging om het werk te horen, maar slechts voor een paar momenten. Als dit het geval is, het scherm is waarschijnlijk nooit verder vordert dan een leeg, zwart scherm. Als dit het geval is, of uw computer niet op te starten op alle, moet je stappen ondernemen om het te repareren.

Wat moeten we doen

Als uw computer alleen toont de beginnende tekenen van een moederbord mislukking, zoals vreemde geluiden of frequente foutmeldingen, moet u onmiddellijk beginnen met een back-up van uw bestanden op USB-sticks, cd-roms of een externe harde schijf. Uw computer is nu een tikkende tijdbom, en het is belangrijk om snel te handelen om de vele belangrijke bestanden en documenten die zijn opgeslagen op uw computer op te slaan. Zodra je dit hebt gedaan, of als uw computer het punt van complete mislukking heeft bereikt, moet u deze onverwijld een reparatie service.