Hoe PowerPoint converteren naar Flash met Open Source

Hoe PowerPoint converteren naar Flash met Open Source


Het omzetten van een eenvoudige PowerPoint-presentatie (zonder animatie) aan de Adobe Flash-bestandsformaat (typisch voor gebruik op een website) kan worden uitgevoerd met behulp van een open-source project product met de naam OpenOffice.org. OpenOffice, uitgebracht in 2002, voorziet in een office suite die draait op alle belangrijke platforms en biedt toegang tot functies en gegevens via open componenten. Met behulp van OpenOffice gaat het downloaden van het product uit de OpenOffice website en installeren. Vervolgens kunt u uw bestand PowerPoint-bestand exporteren naar de Flash-formaat.

instructies

1 Start de "OpenOffice.org" van uw computer. Zodra de applicatie opent, zul je een aantal opties te zien.

2 Klik op de "Een document openen ..." knop en selecteer uw PowerPoint-presentatie-bestand.

3 Controleer of het bestand juist wordt weergegeven. Het kan nodig zijn om een ​​aantal diamodel elementen te verwijderen. Vanuit het menu "View", klikt u op de optie "Master" en selecteer de optie 'Slide Master ". Verwijder elementen die op de dia per ongeluk verschijnen. Verwijder eventuele animatie of multimedia, omdat OpenOffice niet deze functies te ondersteunen bij de functie Export. Controleer om te zien dat de kleuren en tekst verschijnen op passende wijze ook. Fix eventuele problemen en sla uw bestand.

4 Vanuit het menu "Bestand", selecteer de optie 'Export' en selecteer de "Macromedia Flash (SWF)" optie. Klik op de knop "OK".

5 Dubbelklik op het bestand om het te bekijken. Klik op de pagina weergegeven in de Flash player om te gaan naar de volgende dia.

6 Breng de benodigde wijzigingen in uw bestand, zodat het aanvaardbaar wordt weergegeven in de Flash-formaat.

7 Upload uw Flash-bestand naar een website of gebruiken in de ontwikkeling van websites, zodat uw gebruikers de presentatie in een webbrowser die meestal heeft de Flash kunt bekijken plug-in geïnstalleerd, zonder dat u een speciale viewer installeren om de presentatie te zien.