Hoe maak je een schijf met software Recover

Hoe maak je een schijf met software Recover


Haal een schijf met software met behulp van een tweede computer en het bevestigen van de schijf als een externe of secundaire schijf. Wanneer een schijf is geformatteerd of de partitie verwijderde het nodig is om de schijf te herstellen met de software of de schijf te sturen naar een data recovery lab voor professionele diensten. Gespecialiseerde disk recovery software maakt vaak ophalen van bestanden van een schijf die het besturingssysteem niet herkent of een schijf die fouten voorkomen normale toegang heeft.

instructies

Data Recovery Software

1 Werk de werkende computer met het nieuwste besturingssysteem patches en servicepacks van de website van de software maker. Installeren of updaten virusbescherming op de computer om te voorkomen dat infecties van herstelde bestanden verspreiden.

2 Downloaden en installeren van data recovery-software, zoals een van de in de sectie middelen van dit artikel genoemde programma's. Controleer of er geen updates of patches naar de recovery software en installeer ze indien beschikbaar.

3 Sluit een USB-harde schijf aan op de werkende computer en volg de aanwijzingen op om de benodigde driver software of hulpprogramma's die worden geleverd met de adapter te installeren. Sluit de drive die moet worden hersteld tot de adapter en macht aan te sluiten op het station.

4 Voer de data recovery software en scan de bijgevoegde schijf naar bestanden met behulp van de basis die voor het eerst, en als bestanden niet worden gevonden run de scan opnieuw met een meer progressieve scan-algoritme, zoals formaat recovery of rauw scan.

5 Store herstelde bestanden op een aparte locatie opslag, zoals een USB-stick of externe harde schijf of een netwerklocatie.

Hints

  • Power off elke computer met een aandrijving die moet worden hersteld en hoeft het station niet gebruiken totdat het herstelproces is voltooid, zoals het besturingssysteem constant creĆ«ert en verwijdert verschillende tijdelijke bestanden in het proces van lopen en deze bestanden de mogelijkheid van sterk verminderen heeft succesvolle data recovery. Stuur drives met gevoelige of kritieke gegevens direct naar een data recovery lab voor de beste kans op herstel.
  • Installeer nooit data recovery software op een station dat moet worden teruggevorderd als de installatie proces zal waarschijnlijk overschreven bestanden die anders had kunnen worden hersteld. handvat nooit een schijf terwijl deze wordt uitgevoerd en niet de stations aan vocht, trillingen, schokken of extreme hitte of kou bloot.