Hoe te repareren van een Microsoft Windows Search Indexer

Hoe te repareren van een Microsoft Windows Search Indexer


Windows Search is een gratis programma dat wordt geleverd met Windows. Het programma indexeert uw harde schijf en helpt u bestanden snel te lokaliseren. U kunt bestanden op naam zoeken of zoeken binnen bestanden naar specifieke woorden en zinnen. Als er iets corrumpeert de indexer of andere search-gerelateerde problemen optreden, kunt u dat Microsoft diagnosticeren en repareren van het probleem.

instructies

1 Bezoek de website van Microsoft (zie bronnen).

2 Zoek de "Automatische probleemoplossing" paneel en klik op 'Nu uitvoeren. " Een venster wordt geopend en u wordt gevraagd om te draaien of sla het bestand op. De keuzes die u ziet is afhankelijk van uw browser.

3 Klik op "Run" als je ziet dat de optie in het venster en ga naar de volgende stap. Zo niet, klikt u op "Opslaan" om het bestand op te slaan. Zoek het bestand na het downloaden en vervolgens dubbelklik erop om het programma te starten. De wizard voor het oplossen van problemen wordt gestart en downloaden van bestanden die het nodig heeft om uw probleem op te lossen.

4 Klik op "problemen op te sporen en de correcties toe te passen voor mij" wanneer het venster "Zoeken en indexeren" wordt geopend. De wizard zal een "Het opsporen van problemen" bericht weer te geven en uw computer te analyseren. Wacht tot de "Problemen oplossen is voltooid" bericht verschijnt.

5 Volg de instructies als de wizard een probleem ontdekt. Als de wizard geen problemen met Windows Search of indexer vindt, zal het u op de hoogte.