Hoe maak je een Compaq Presario 2100 Open

Hoe maak je een Compaq Presario 2100 Open


Demontage van de laptop is een van de meest nuttige vaardigheden computergebruiker kan leren. Het geeft je de mogelijkheid om problemen op te lossen, schoon en vervang hardwarecomponenten. Het geeft je ook meer inzicht in hoe uw laptop is ingebouwd. Of u nu een harde schijf of een processor chip te vervangen, moet u weten hoe u de juiste manier te ontmantelen uw Compaq Presario 2100. Terwijl weten hoe u uw Compaq laptop te ontmantelen heeft wel zijn voordelen, het komt niet zonder een aantal risico's, want het is makkelijk om uw laptop beschadigen terwijl het nemen van het uit elkaar.

instructies

1 Schakel de laptop, en ontkoppel de AC-adapter. Sluit het LCD-scherm en leg de laptop naar beneden met de voorkant naar voren. Zoek het batterijcompartiment in de linkerbenedenhoek van het onderste behuizing van de laptop. Druk op de knop batterij release, en trek de batterij uit het compartiment.

2 Zoek het deksel geheugen compartiment in de buurt van het centrum van de onderste behuizing. Verwijder het behoud van Phillips-schroeven, en verwijder het deksel. Er zijn twee RAM-modules in het compartiment. Spreid de borglippen aan weerszijden van elke module. Kantel elke module omhoog om iedere module van het geheugen slot te verwijderen.

3 Zoek het draadloze compartiment in de linkerbovenhoek van de laptop. Verwijder het deksel en het behoud kruiskopschroeven. Ontkoppel de twee antennekabels van de draadloze kaart. Spreid de vergrendelingen aan beide zijden van de module, en trek de kaart uit de sleuf.

4 Zoek de harde schijf in de linkerbovenhoek van de onderste behuizing. Verwijder de twee Phillips-kop schroeven waarmee het station. Pak de voorplaat van de schijf, en trek hem uit het station compartiment.

5 Plaats de laptop verticaal met het achterpaneel naar boven. Verwijder de twee kruiskopschroeven van het achterpaneel. Plaats de laptop face-up en open het LCD-scherm helemaal. Steek een platte schroevendraaier in de rechterkant van het toetsenbord bezel en voorzichtig los te wrikken van de bezel van de laptop. Het toetsenbord bezel is de dunne plastic strip tussen het LCD-scherm en het toetsenbord assemblages.

6 Zoek de speaker assemblage onthuld door het toetsenbord bezel. Koppel de kabel los van het moederbord en verwijder de enige Phillips-head schroef waarmee de spreker assemblage naar de laptop. Verwijder de luidsprekers uit de laptop.

7 Pak het toetsenbord van achter de bovenste rij toetsen. Kantel het toetsenbord omhoog, en plaats het gezicht naar beneden op de polssteun. Koppel de grote platte kabel die zich uitstrekt vanaf onderkant van het keyboard om de connector op het moederbord. Verwijder het toetsenbord van de laptop.

8 Zoek de telefooncentrale in de linkerbovenhoek van de laptop top behuizing. De telefooncentrale is een kleine printplaat. Koppel de stekker uit het LCD-scherm en verwijder de twee behoud kruiskopschroeven. Verwijder het schakelbord van de laptop.

9 Plaats de cd / dvd-station in de rechterkant van de bovenste behuizing. Verwijder de twee behoud kruiskopschroeven, pakt u het gezicht van de schijf, en trek het uit het compartiment en zet het opzij.

10 Koppel de lcd-kabel afkomstig van de linkerkant van het scherm en uit te breiden tot de connector op het moederbord. Verwijder de drie kruiskopschroeven uit elke LCD scharnier. Verwijder de enkele Phillips-head schroeven waarmee de draadloze antenne kabels in plaats onder het LCD-scherm. Verwijder het LCD-scherm montage van de basis van de laptop.

11 Bevestig de onderkant van de laptop naar beneden. Verwijder alle resterende Phillips-schroeven van de onderkant behuizing, met inbegrip van alle schroeven in alle hardware compartimenten. Flip de basis over, en verwijder alle schroeven uit de cassette. Koppel de twee lintkabels uit hun aansluitingen net boven het touchpad apparaat op het moederbord. Verwijder de bovenste behuizing van de basis van de laptop zorgvuldig.

Hints

  • Gebruik een antistatische polsband om ernstige elektrische schade aan uw computer te voorkomen dat tijdens het demonteren.