Hoe kan ik een sjabloon gemaakt in Word 2007 een Template Compatibel met Word 2003 converteren?

Hoe kan ik een sjabloon gemaakt in Word 2007 een Template Compatibel met Word 2003 converteren?


Microsoft maakte het gemakkelijk om te zetten tussen Word 2007-documenten (DOCX) en Word 2003-document-bestanden (DOC) met behulp van de Microsoft Office Compatibility Pack. Echter, de compatibiliteit verpakking niet voor heen en weer schakelen tussen de twee programma's met sjabloon bestanden. De eenvoudigste manier om een ​​Microsoft Word 2007-sjabloon (DOTX) om te zetten in een Word 2003-sjabloon (DOT) is om Microsoft Word 2007's 'Opslaan als' te gebruiken functie. Als Word 2007 niet beschikbaar is, de conversie wordt een beetje omslachtig, maar het kan nog steeds worden bereikt door het gebruik van een conversie-tool en de Compatibility Pack.

instructies

Het omzetten van met Word 2007

1 Open Word 2007 en het template bestand dat u wilt converteren. Klik op de "Microsoft Office-knop" in de linker hoek van het lint, en klik op "Opslaan als."

2 Klik in het veld "Opslaan als type" aan de onderkant van het dialoogvenster Opslaan als. Selecteer "Word 97-2003 (* .dot)" uit het drop-down menu.

3 Klik op "Save" om de template bestand op te slaan als een sjabloon Word 2003-bestand. U krijgt een dialoogvenster krijgt u te laten weten welke functies van het Word 2007-document verloren zullen gaan door het omzetten naar Word 2003-formaat. Klik op "Doorgaan" om de conversie te voltooien.

Save DOTX om Docx en converteren naar een sjabloon Word 2003

4 Download een freeware software pakket als DOTX aan Convertor of inheemse Winds 'NW Docx Converter Docx. Installeer het programma op uw computer na de installatie-wizard. Open de conversie programma en zet de DOTX bestand naar een DOCX-bestand.

5 Download en installeer het Microsoft Office Compatibility Pack voor 2007 Office System van de website van Microsoft. De installatie duurt slechts een paar minuten.

6 Open Word 2003 en het DOCX-bestand. Sla het bestand op als een Word 2003-document door te klikken op het menu "Bestand" en te klikken op 'Opslaan'.

7 Klik op het menu "Bestand". Klik op 'Opslaan als. " In het dialoogvenster Opslaan als klikt u op "Opslaan als type" drop-down menu. Klik op "Document Template." Typ een naam voor de nieuwe sjabloon en klik op 'Opslaan'. Maak alle wijzigingen die u nodig hebt om de template-bestand en opnieuw op te slaan.

Hints

  • Aangezien Word 2007 beschikt over functies die Word 2003 niet heeft, kan de template overdracht niet perfect zijn, dus verwacht om de sjabloon te bewerken na conversie.