Hoe uw website te optimaliseren voor Vrije

Het krijgen van verkeer naar uw website is afhankelijk van hoe goed je worden gerangschikt op zoekmachines. Hoe hoger je zijn gerangschikt voor de gewenste zoekwoorden, hoe meer verkeer u zult ontvangen. Die op zijn beurt kan vertalen in meer omzet, meer abonnees of wat je probeert te bereiken

instructies

1 Het optimaliseren van uw website om een ​​goede ranking in zoekmachines is niet moeilijk zijn is vervelend. Er zijn geen snelle manieren om naar # 1 halte te krijgen op een zoekmachine. Het kost veel werk en geduld.

2 trefwoorden
We moeten eerst bepalen wat de beste zoekwoorden bij u passen. Ik niet aan te raden met een breed opgezette of algemene termen als geschenkmanden of kleding. De concurrentie voor deze termen te groot zijn en plaats je jezelf voor een lange en bijna zinloos SEO strijd. In plaats daarvan proberen met behulp van zeer specifieke termen als baby shower geschenken manden of grafische tees. Als u problemen ondervindt bij het vinden van zoekwoorden die worden verzadigd door concurrenten, proberen met behulp van wordtracker.com. Deze site biedt relevante zoekwoorden suggesties met de minste concurrentie.

3 Meta Tags en titel
Nu dat u de juiste zoekwoorden heeft bepaald, ze op te nemen in uw titel en meta tags van uw pagina's. Zoekmachines hebben beperkingen als het gaat om het aantal tekens dat u kunt gebruiken in uw meta keywords en beschrijvingen. Ik zou houden om niet meer dan 125-150 voor beschrijvingen en niet meer dan 10-15 zoekwoorden.

De titel moet precies wat uw pagina is presentatie. Als je Metallica grafische T-stukken op die pagina worden verkocht, dat is wat je titelpagina moet aangeven. Heeft dezelfde titel niet voor elke pagina. Wees zo specifiek mogelijk voor elke pagina titel.

4 Alt attributen voor afbeeldingen of foto's
Zoekmachine spiders kan geen foto's lezen, dus het is absoluut noodzakelijk dat elke foto / beeld hebben een alt beschrijving in de html. Als je ooit naar een website gegaan en een foto ontbreekt zal je soms een kleine rode x. Dat is een gemiste kans om kijkers te laten zien wat die foto is. Als u een foto van een zwarte kat op een pompoen tijdens Halloween, moet je alt beschrijving zwarte kat, zittend op een pompoen tijdens Halloween te lezen. Wanneer u voeg de alt beschrijving zullen die verschijnen in tegenstelling tot de kleine rode x. Zoekmachines hebben nu tekst waarin ze kunnen lezen en betrekking hebben op uw site.

5 backlinks
Je hebt misschien gezien Resource of Links pagina's op websites. Je kan zelfs gevraagd hebben of hebben gevraagd om een ​​link uitwisseling. Het krijgen van sites een link naar uw website is belangrijk, maar er is een goede manier om het te doen. Terwijl de link uitwisseling is goed en er zijn een paar dingen die je moet doen om het te gunstig zijn. Je MOET links uitwisselen met inhoud die is vergelijkbaar met de jouwe. Verspil geen tijd en energie uitwisselen van links met een auto site als je bloemen te verkopen. Je zou niet iemand om een ​​autoshow aanraden als ze op zoek zijn voor de bloemen zou je? Relevante link uitwisseling is van cruciaal belang. Terwijl de link uitwisseling is ok, een manier linkbacks zijn beter. Zoekmachines, zoals Google, liever links die verwijzen naar uw site die geen deel uitmaken van jullie uit te wisselen met iemand anders te zien? One way link backs zijn echt en niet gedwongen of bevooroordeeld. Google gaat er prat op het geven van de meest relevante resultaten.

Als u zich afvraagt ​​hoe je een manier te genereren verbindt haar niet zo moeilijk.

Verstuur uw site naar directories. De meeste niet een link terug nodig en u kunt uw site bij de categorie waarin uw site relevant is.

6 Het schrijven van artikelen
Telkens als ik stel voor het schrijven van artikelen, mensen hebben een angst die hen inhaalt. Ontspannen. De gedachte van het schrijven van artikelen is intimiderend, maar niet moeilijk. U hoeft niet naar een professionele schrijver van een groot artikel te creëren. Een paar doordacht, grammaticaal correcte paragrafen is alles wat nodig is.

Schrijf over iets wat je weet. Als u graag naar de tuin en hebben een website over tuinieren, moet het schrijven van artikelen voor u gemakkelijk zijn. Een paar artikelen over de juiste technieken en plating tips werkt geweldig.

Wat doe je, nu je hebt een artikel geschreven? Legt het aan zoveel artikel directories mogelijk. Zorg ervoor dat uw website adres te vermelden in de auteur of bio-box. Hierdoor ontstaat een manier backlinks. Artikelen die aan de inhoud van uw site relevant zijn en bieden een one way link terug zijn zeker om uw verkeer en uw classificatie te verbeteren.

7 Zoekmachines kunnen maanden de tijd om de index van uw site. Dat is gewoon de manier waarop het werkt. Val niet voor de beloften van het krijgen van u gerangschikt op de Top pagina snel, want er is geen garantie.

Hints

  • Wees geduldig. De resultaten kunnen 2-3 maanden duren.
  • Val niet voor SEO bedrijven die beloven snelle resultaten, het kan gewoon niet garanderen resultaten.