Hoe kan ik de Student Edition van Entourage Exchange gebruiken

Als u gebruik maakt van de Microsoft Office 2008 Student Edition voor Mac, moet u Microsoft Entourage geïnstalleerd op uw computer. Met Microsoft Entourage, de Mac-equivalent van Outlook in deze Office-versie, kunt u verbinding maken met Exchange-servers. Exchange-servers zijn externe mailservers, zoals gebruikt door grote bedrijven zoals bedrijven of universiteiten. Daarom, als u wilt aansluiten op uw universiteit of hogeschool e-mail van huis, kunt u aansluiten via de Exchange-protocol.

instructies

1 Open Microsoft Entourage. Als dit de eerste keer met behulp van het programma, vul in de basis creatie gebruikersgegevens. Dit is voor Office, in plaats van de Exchange server.

2 Klik op 'News, "en klik op' Exchange." Klik op 'OK'.

3 Klik op 'Start met behulp van Entourage zonder iets te importeren. " Klik op "Mijn account is op een Exchange-server."

4 Vul uw e-mailadres in het veld, en klik vervolgens op '>'. Klik op '>' opnieuw toen de fout omhoog komt. Voer de Exchange-server adres in het veld en de LDAP-server adres in het veld. Deze kunt u te weten van uw IT-afdeling. Klik op "Gebruik SSL voor deze servers."

5 Klik op '>' twee keer en klik vervolgens op "Overslaan." Voer een naam voor uw Exchange-account. Klik vervolgens op "Finish." Klik op "Maak standaard." Voer vervolgens uw gebruikersgegevens voor rekening en klik op 'Save wachtwoord. " Klik op 'OK'.