Hoe te verbinden twee computers met behulp van USB

USB, ook bekend als Universal Serial Bus, is een van de meest bruikbare computer gerelateerde technologie├źn ooit ontwikkeld. USB wordt gebruikt om printers, toetsenborden, digitale camera's en zelfs MP3-spelers aan te sluiten op uw computer. U kunt ook twee computers aansluiten via USB.

instructies

1 Schakel beide computers. Meld u aan bij Windows met een account met beheerdersrechten.

2 Steek het ene uiteinde van de USB-brug-kabel aan op een USB-poort van een computer, en het andere uiteinde van de brug in de tweede computer.

3 Installeer het stuurprogramma voor de USB-kabel brug als de computers die u gevraagd om dit te doen. Als u geen driver software voor de USB-brug kabel hebt, kunt u in staat om het te downloaden van de fabrikant kabel.

4 Kies ervoor om de USB-kabel brug ofwel installeren als een koppeling adapter of een netwerkadapter. Als je het als een link adapter te installeren, zult u alleen in staat zijn om heen en weer overdracht van bestanden. Als je het als een netwerkadapter installeert, krijgt u volledige netwerk functionaliteit.

5 Voltooi de installatie van de software. Uw twee computers moet nu worden aangesloten.

Hints

  • Probeer nooit om twee computers te verbinden met behulp van een standaard USB-kabel. U kunt elektrische schade aan de computers te veroorzaken.
  • Probeer niet om twee computers met behulp van een USB-hub aan te sluiten. De USB kabel brug moet rechtstreeks worden aangesloten op de computer.