Wat is ActiveX op XP?

Je hebt misschien geklikt op een video of een link op het internet en gezien een pop-up met vermelding van je nodig hebt om een ​​gratis software programma genaamd ActiveX Control te installeren. Misschien heb je een back-out van deze gratis installatie denken het was een oplichterij. Echter, als je iemand die meer vertrouwd zijn met computers bent, weet je dat ActiveX is een legitieme software programma dat helpt bij verschillende toepassingen te communiceren en samen te werken.

Inside ActiveX

ActiveX is een software applicatie die uw internet ervaring verbetert, waardoor een meer robuuste ervaring. Voorafgaand aan creatie van ActiveX van Microsoft, websites waren alleen in staat om informatie en interactie bieden op een 2D-niveau. ActiveX control zorgt voor een verbeterde website interactie.

De voordelen van ActiveX installeren op XP

ActiveX is eenvoudig te installeren door de volgende eenvoudige aanwijzingen. Er is geen verplichting om te begrijpen codering. De software programma is compatibel met vele andere programma's die het web ervaringen te rijden, zoals HTML en C ++. In tegenstelling tot andere softwareprogramma's die niet compatibel is met meerdere besturingssystemen zijn, kunnen ActiveX draaien op meerdere computers met verschillende systemen.

Het belang van ActiveX

ActiveX is van vitaal belang voor degenen die websites en web content te creëren. Terug in de dag, zou codeurs moeten originele lijnen van de code om websites te maken te schrijven, en websites waren toen niet zo interactief als ze nu zijn. Nu zijn er meer dan 1000 regels code voor de makers om gebruik te maken en het creëren van interactieve websites. En ActiveX is een programma waarmee deze codeurs hun vaardigheden kunnen demonstreren.

ActiveX vergelijking met Java

ActiveX is enigszins vergelijkbaar met een Java-applet. Echter, een applet is een programma dat start vanuit een andere toepassing. Een toepassing kan direct worden gestart vanuit een besturingssysteem, zoals Windows, maar een applet kan niet direct vanuit een besturingssysteem worden gelanceerd. Aangezien ActiveX is een applicatie en niet een applet, kunt u het downloaden van en direct starten vanuit een besturingssysteem.