Hoe maak je een monitor met een MacBook Pro

Hoe maak je een monitor met een MacBook Pro. De MacBook Pro is verkrijgbaar in twee maten, 15 inch en 17 inch. U kunt een monitor gebruiken met een MacBook Pro met een grotere en beter zicht op het scherm te krijgen. Hier is hoe de monitor aan te sluiten op uw laptop.

instructies

Connect MacBook Pro met een DVI (Digital Visual Interface)

1 Schakel de monitor. Bevestig het display kabels voor de MacBook Pro. Het zal de monitor automatisch gedetecteerd.

2 Maak noodzakelijke resolutie veranderingen op de monitor via de Systeemvoorkeuren of de status Display in de menubalk.

Sluit de MacBook Pro met een VGA (Video Graphics Array) -poort

3 Schakel de monitor. Sluit de DVI-naar-VGA-adapter wordt geleverd met uw laptop aan op de VGA-connector van de externe monitor.

4 Sluit de adapter aan op de MacBook Pro. Het zal de monitor automatisch te detecteren.

5 Maak resolutie veranderingen op de externe monitor met de Systeemvoorkeuren of de status Display in de menubalk.

Gebruik een monitor met een MacBook Pro

6 Na het aansluiten van een monitor op MacBook Pro, kunt u een gemeenschappelijke muis met beide apparaten te gebruiken. Zodra de muis de rand van de laptop scherm bereikt, verschijnt op de monitor. U kunt hetzelfde beeld op het scherm van uw laptop en de monitor hebben. Dit staat bekend als mirroring.

7 Tijdens het werken aan de bestanden in de grotere monitor, kunt u de e-mails en berichten op uw laptop te controleren.

8 Slepen en het bestand op te slaan op de externe monitor. Je moet het slepen in de menubalk totdat de monitor komt. Als alternatief kunt u de bestanden slepen vanaf de hoek van het scherm.

9 Start de computer met behulp van de externe monitor. Sluit de monitor, open de laptop en het inschakelen van de stroom.

Hints

  • Met het oog op de MacBook Pro met het gesloten scherm gebruiken, moet de adapter aangesloten te worden.