Hoe kan ik een dvd-film met Nero 8 Zorg

Nero 8 is het Zwitserse zakmes van de digitale media-instrumenten. De Windows-gebaseerde media manager kunt u uw eigen dvd-films te maken van een video bron. U kunt direct, bewerken, mixen en opnemen van dezelfde applicatie.

instructies

1 Sluit opnameapparaat aan op uw capture card. Sluit alle processor-intensieve applicaties die kunnen concurreren met Nero 8 en kies "Video vastleggen op harde schijf" van Nero's Startscherm opties. Kies uw tuner of opname-apparaat in de lijst en vastleggen van de opname in "De inheemse Capture" mode.

2 Klik op de knop "Next" en kies "Film maken". Het scherm film-editing verschijnt op uw bureaublad. Uw opgenomen videoclips wordt weergegeven in het gebied Mijn mediabestanden samen met andere clips beschikbaar van eerdere projecten. Laad extra media-bestanden door te klikken op de knop 'Bladeren' en het lokaliseren van hen op uw harde schijf.

3 Selecteer de bestanden die u wilt van de inhoud gebied op te nemen en klik op de knop Add ( "+"). De geselecteerde bestanden worden in het Storyboard inhoud dialoog worden ingebracht en weergegeven als miniaturen in de film tijdlijn.

4 Sleep de video clips in de tijdlijn om ze in de gewenste volgorde van de film af te spelen. Als u wilt een extra mediabestand niet opgenomen in de tijdlijn in te voegen, markeert u het videobestand na het punt waar u het nieuwe bestand wilt invoegen. Selecteer de nieuwe bestanden in het gebied Inhoud en klik op de knop "+".

5 Een voorbeeld van uw film met de toets "Play". Als u tevreden bent, klik op de knop "Next". Kies "Rip en branden." Selecteer "DVD" als uw apparaat formaat en brand je DVD.