Wat doet een Emoticon Mean?

Wat doet een Emoticon Mean?


E-mail, sms-berichten en instant messages worden in snel tempo een primaire vorm van communicatie voor veel mensen. Hoe je het zegt iets brengt zo veel zin als je woorden. Omdat verbale toon ontbreekt in getypte communicatie, wordt de emoticon ontworpen om het te vervangen.

Definitie

Iconen worden toetsenbordsymbolen gecombineerd in een verscheidenheid van manieren om gevoelens te tonen. De naam komt van de woorden "gevoel" en "icoon" (betekenend een computerrepresentatie, in dit geval) combineren. Normaal gesproken lezen van links naar rechts, de emoticon ziet eruit als een gezicht werd opzij. Gewoonlijk wordt de dubbele punt (:) gebruikt om de ogen van de emoticon vertegenwoordigen en een streepje (-) staat voor de neus. Er zijn variaties op deze, en het koppelteken is optioneel.

Geluk en Genoegen

Er zijn verschillende emoticons die geluk uitdrukken: :-), :),: -]:] of: ->. Typisch, de meest voorkomende emoticons, deze horen terug naar de alomtegenwoordige, gele smiley gezicht van tientallen jaren geleden. Sommige tekstverwerking en instant messaging-programma's automatisch de volgende toetsaanslagen om te zetten in de werkelijke beeld van een smiley gezicht.

Ongeluk en Ongenoegen

Omgekeerd is de emoticons :-(, :(,: - [, [en: -. <Worden allemaal gebruikt om verdriet of ongenoegen tonen Net als hun collega's gelukkig, tekstverwerkingsprogramma's vaak deze om te zetten om de werkelijke symbool zij vertegenwoordigen.

Meer Extreme Emoties

Beyond gelukkig zijn, dan kunt u emoticons gebruiken om lachen te duiden: :-D en: D. De hoofdletter "D" simuleert een brede glimlach met tanden. De meeste mensen herkennen het cijfer "0" als symbool van een wijd open mond. In combinatie met de ogen en de neus,: -0 of: -o, is een erkend symbool voor verrassing of schreeuwen. Met behulp van de letter nul of kleine letter "o," kan verschillende niveaus van de emotie te geven.
Het toevoegen van de juiste beugel kan een frons laten zien, zodat> :-( of>: - 0 vertegenwoordigen erg boos en ontevreden of zeer boos en schreeuwen, met de pijl naar rechts beugel staan ​​in voor boze wenkbrauwen.

Onverschilligheid, Verwarring en Sarcasme

Met behulp van de vooruit of achteruit slashes vertegenwoordigt verwarring. Een verwarde emoticon ziet er als: - \ of: - /. Sommige mensen gebruiken de letter "s" als de mond tot verwarring, laten zien: -s. De verticale lijn op het toetsenbord kan worden gebruikt om onverschilligheid te duiden,: - | of het vertegenwoordigt een uitgestreken gevoel voor humor.
De curve bracket wordt gebruikt als de mond van een leer of een sarcastische grijns tonen: -}, en de letter "p" wordt gebruikt om uit te steken je tong speels tonen: :-p.

meer Eyes

Terwijl de dikke darm vertegenwoordigt de ogen van de emoticon's, de puntkomma is een knipoog en kan gebruikt worden met een assortiment van verschillende monden om de betekenis te verfijnen: ;-) (duidelijke knipoog en een glimlach); -} en ;-p als speelser tinten. Met behulp van het cijfer "8" en \ "B \" staat voor het dragen van een bril of zonnebril: 8-), 8-] en 8->.
De letter "x" gebruikt als de ogen geeft aan dood of bewusteloos. dode knock-out wordt XP terwijl XD middelen stierf lachen.

Andere Facial Indicatoren en Emoticons

Het sterretje kan een kus of een blos te vertegenwoordigen wanneer het wordt gebruikt als: - of:). Met behulp van de letter "o" boven de ogen vertegenwoordigt een halo aanduiding van onschuld: o :-) of o, -} voor een tongue-in-cheek afbeelding van onschuld.
De pijl links beugel en nummer 3 samen een hart maken: <3. Dit nonfacial emoticon is de afkorting voor de liefde. <3 :-) kan betekenen ofwel ik hou om gelukkig te zijn en ik hou van emoticons.