Hoe speel je X264 Met VLC Media Player

Hoe speel je X264 Met VLC Media Player


X264 is een gratis, open-source plug-in applicatie voor het coderen en decoderen van video streams naar H.264 en MPEG-4-formaat. Een van de meest krachtige encoders voor het afspelen van internetvideo's en dvd's en Blu-Rays, X264 komt als een toegevoegde functie op veel afspelen van video's, met inbegrip van VLC Media Player. Omdat VLC Media Player is een gratis programma dat wordt geleverd met een ingebouwde X264 encoder / decoder, kunnen gebruikers X264 video af te spelen door simpelweg het downloaden van de meest up-to-date versie van VLC Media Player en het laden van de video in de belangrijkste speler venster .

instructies

1 Open uw internetbrowser en bezoek de VideoLan website (zie bronnen). Klik op de juiste download optie, afhankelijk van uw besturingssysteem (bijvoorbeeld Windows ME, Windows 7, etc). Geen speciale installateurs nodig zijn om te downloaden VLC Media Player.

2 Dubbelklik op het gedownloade ".exe" installatiebestand om de installatie te beginnen. Kies een locatie op uw harde schijf waar u wilt VLC Media Player is geïnstalleerd (standaard installatie locatie is in je "C" programma's rijden).

3 Ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden en open VLC Media Player.

4 Klik op "Media" en vervolgens "Bestand openen ..." aan de bovenkant van het hoofdmenu VLC naar een nieuwe Windows Verkenner te openen. Blader door de inhoud van uw computer voor de X264 video die u wilt openen, markeert u het pictogram, en klik op 'Openen'. Uw X264 zal het afspelen automatisch beginnen.