Hoe Krijg een administratieve Password

De Administrator-account is uitgeschakeld in Windows 7 standaard en is niet geassocieerd met een soort van wachtwoord. In Windows XP, wordt de Administrator-account ingesteld tijdens de installatie van het besturingssysteem. Om een ​​beheerderswachtwoord voor Windows Vista of Windows 7 te krijgen, moet u de Administrator-account inschakelen en vervolgens een wachtwoord voor het. U kunt dit doen in een paar korte stappen.

instructies

1 Klik op "Start" en typ "lusrmgr.msc" in het zoekvak. Vouw "System Tools", "Lokale gebruikers" en "groepen> Gebruikers" op de linker kant.

2 Klik met de rechtermuisknop de Administrator-account aan de rechterkant en klik op "Wachtwoord instellen." Typ het gewenste beheerderswachtwoord tweemaal in de 'Wachtwoord instellen voor Administrator "box.

3 Klik met de rechtermuisknop rekening van de beheerder aan de rechterkant en klik op 'Eigenschappen'. Verwijder het vinkje bij "Account is uitgeschakeld" in en klik op "OK" om op te slaan. rekening van de beheerder zal worden ingeschakeld en geconfigureerd met een wachtwoord.