Dual Display Tips

Dual Display Tips


Met de snelle groei van de computer de macht en het vermogen van computers om effectief multi-tasking, heeft de periode van 2000-2010 de groei van de dubbele (of zelfs driedubbele) screen technologieën gezien en gebruikt voor computers. Volgens PC World, "Twee monitoren zijn veel beter dan één." Een van de voordelen voor een dual-core processor in een computersysteem is de mogelijkheid voor een computer om de aandacht effectief verdelen over twee belangrijke taken. Met twee beeldschermen kunt u optimaal gebruik maken van dual processor functies te nemen.

Spiegel van een Display

Met dual monitor kunt u het scherm spiegelen - dat wil zeggen, hebben het zelfde ding te zien op beide monitoren tegelijk. De spiegelende scherm wordt meestal gebruikt voor hetzelfde vanuit verschillende perspectieven gelijktijdig visualiseren. Webontwikkelaars kunnen hun monitors ingesteld op verschillende resoluties om te zien hoe hun websites een keer zal vertoning gepubliceerd. Grafische beelden kunnen zijn uit verschillende soorten schermen en resoluties side-by-side bekijken. Printers en reclame managers kunnen ware kleuren over twee verschillende monitor modellen tonen hetzelfde te vergelijken.

Het organiseren van de Desktop

U kunt een monitor toont iets heel anders dan een ander te hebben. Deze functie maakt het mogelijk gamers, bijvoorbeeld, om te profiteren van het spelen van hun favoriete games op één scherm tijdens het surfen op het internet in hun down time op een andere, zonder het spel te verlaten of te missen elke actie als ze aangevallen worden. In het bedrijfsleven, de dual screen helpt veel mensen een afzonderlijke schermen georganiseerd. Makelaars en bankiers volgen vaak verschillende aanbiedingen en rapporten over verschillende schermen ingericht om hun voorkeuren. Een verslag over de linkerkant, terwijl een voorraad tracker is aan de rechterkant monitor, is een voorbeeld. Soms monitoren zelfs aangebracht bovenop de andere. Welke organisatorische regeling het beste werkt voor u, kunt u de juiste instellingen in het Configuratiescherm van uw computer.

Deel een computer

Ouders hebben inventiever worden bij gebruik van de dubbele monitor techniek om hun kinderen op dezelfde computer delen. Terwijl een kind geïnteresseerd in het kijken naar zijn favoriete Disney video's online met een koptelefoon aangesloten zou kunnen worden, kan een ouder zijn op de tweede monitor surfen op internet of genieten van haar favoriete social networking site.