Hoe maak je een taakbalk in Windows CE Hide

Hoe maak je een taakbalk in Windows CE Hide


Windows CE is een open, schaalbare 32-bits besturingssysteem ontworpen om te draaien op kleine apparaten, zoals mini-computers en PDA's. Omdat Windows CE draait op kleine apparaten, er zijn momenten waarop je zou willen de taakbalk te verbergen om meer ruimte op het scherm te maken. U kunt het automatisch verbergen door te klikken op het menu "Start", "Settings" te selecteren en vervolgens "taakbalk" en "Autohide." Als de automatisch verbergen functie niet beschikbaar is, moet u deze in de Windows CE-register te activeren.

instructies

1 Sluit alle actieve programma's en een back-up van uw gegevens. Klik op het Windows-menu 'Start'. Typ "regedit" in het veld "Run". Het register editor zal lanceren.

2 Klik op het pijltje naast 'HKEY_LOCAL_MACHINE. " Klik op het pijltje naast de "SOFTWARE." Scroll naar beneden en klik op het pijltje naast 'Microsoft'. Scroll naar beneden en klik met de rechtermuisknop op de "Shell."

3 Single-klik op "Shell" om de inhoud te bekijken. Als "AutoHide" bestaat, sla de volgende stap.

4 Klik met de rechtermuisknop op de "Shell", selecteer "nieuw" en vervolgens "Key" en de naam van de nieuwe sleutel "AutoHide." De nieuwe sleutel moet nu worden weergegeven in de map "Shell".

5 Klik met de rechtermuisknop op de toets "AutoHide", selecteer "Nieuw" en klik op "DWord." Noem het nieuwe DWORD "Default."

6 Klik met de rechtermuisknop op "Default" en selecteer "Wijzigen". Stel de waarde van gegevens op "0" om de Autohide functie in te schakelen. Sluit uit het register en start de computer opnieuw op te starten.

Hints

  • Als dit niet goed gedaan, het bewerken van het register kan uw besturingssysteem onbruikbaar maken. Maak altijd een back-up van alle gegevens voorafgaand aan het maken van eventuele wijzigingen in het register. Ook wordt aanbevolen dat alleen gevorderde gebruikers wijzigingen aanbrengen in het register.