Hoe te beginnen een webcam Website

Hoe te beginnen een webcam Website


Het starten van een webcam website biedt u de mogelijkheid om video-conferentie met mensen over de hele wereld met behulp van je webcam. U kunt ook geluid toevoegen aan uw webcam website en als je wilt horen wat uw andere abonnees te zeggen hebben. Het gebruik van webcams hebben toegestaan ​​dat mensen nieuwe vaardigheden en talen te leren door de mogelijkheid om hun leraar te zien vanuit het comfort van hun eigen huis. Webcam websites kunnen worden gedaan in een korte tijd op basis van hoe goed je voor te bereiden op het uiterlijk en de stijl van uw website.

instructies

1 Kies een domeinnaam voor uw webcam website. Een domeinnaam is de koppeling die de abonnees zullen typt in hun web browser om uw website te bereiken. Bijvoorbeeld, je WebCamwebsite.com is een domeinnaam. Domeinregistreerders kosten tussen de $ 1 en $ 14 per jaar voor een domeinnaam. Kies een webcam domeinnaam die gemakkelijk te onthouden en te spellen.

2 Aankoop web hosting voor uw webcam website. Webcams kunnen nemen veel van het geheugen, zodat je meer geld kunt uitgeven dan de meeste voor web hosting. Gelukkig, web hosts zijn concurrerend, zodat u web hosts die betaalbaar zijn op basis van uw budget kan vinden. Web hosts rekenen tussen de $ 3 en meer dan $ 100 per maand. Begin met een goedkope webhost en als uw web-cam abonnee lijst groeit kunnen zij u vragen om te upgraden naar duurdere rekening.

3 Schrijf de look en feel van uw website. Gebruik tekstverwerking software te typen uw welkomstbericht, evenals instructies en andere details over uw website. Gebruik de spellingcontrole om grammatica en spelling fouten te corrigeren. Bepaal welke kleuren en de grootte van lettertypen die u wilt gebruiken om uw website uniek te maken.

4 Zoek webcam software of scripts die u kunt integreren in uw website. Er is web code reeds ontworpen, dat in uw website die gebruikers in staat stelt om hun webcams aansluiten terwijl ze uw site bezoeken kunnen worden uitgevoerd.

5 Huur een webdesigner om uw webcam website te maken. Webdesigners is te vinden op sites als getafreelancer.com of guru.com. Op basis van uw budget, zal web designers uit de hele wereld bieden op uw project. De aanschaf van een website template als u wilt uw website maak. Het kan een uitdaging zijn om de sjabloon die web cam gebruik maakt online te vinden.

6 Test uw website op verschillende tijdstippen van de dag en nacht om ervoor te zorgen alle links en informatie naar behoren functioneren. Heb een vriend testen hun webcam op uw site om te controleren op eventuele problemen die moeten worden gerepareerd voordat u live gaat.