Hoe kan ik een PS3 op afstand te configureren voor een PCPlayStation 3 controllers zijn volledig compatibel met de PlayStation 3 consoles waarvoor ze zijn ontworpen, maar ze kunnen ook worden geconfigureerd om te werken met Windows-pc's. Alle PS3 controllers hebben een USB-poort geïnstalleerd voor het opladen, maar deze poort kan ook worden gebruikt om data heen en weer tussen de controller en de PC te sturen. Speciale drivers moeten worden geïnstalleerd op de pc, zoals Windows niet PS3 bestuurders met hun besturingssysteem omvatten, en Sony hebben nog geen officiële oplossing.

instructies

1 Download en installeer de nieuwste versie van de MotioninJoy PS3 / PC drivers te installeren. Ze zijn te vinden op de MotioninJoy download pagina (motioninjoy.com/download). Zorg ervoor dat u de juiste versie te downloaden. Bijvoorbeeld, x86 is voor 32-bits versies van Windows, terwijl x64 is voor 64-bits versies.

2 Steek het ene uiteinde van de USB-kabel aan op uw PS3-controller en het andere uiteinde in uw PC. Windows zal erkennen dat je het op hebt aangesloten, maar het zal niet configureren om te werken.

3 Open de DS3 Tool applicatie die is geïnstalleerd met de MotioninJoy chauffeurs. Er moet een link naar het in je menu "Start" in een map "MotioninJoy" te zijn. Klik op "Driver Manager" en klik op "Load Driver."

4 Klik op "Profielen" in de DS3 Tool en enable "PlayStation 3" om alle functies van de PlayStation 3-controller te activeren. Klik op de "Game Controller Panel" om het menu apparaat het venster te openen. Klik met de rechtermuisknop op "HID-compliant game controller" en selecteer "Eigenschappen." Klik op het tabblad 'Test'. Druk op de knoppen op je PS3 controller om ervoor te zorgen dat ze correct reageren. Als de knoppen niet reageert, koppelt u de controller van de USB-poort en lopen door de stappen opnieuw.