How to Get PHP om te werken via Microsoft Small Business Server

PHP drijft content-rijke webapplicaties zoals blogging platforms en community forums. Tijdens het installeren van PHP op Microsoft Windows Small Business Server (voorheen Microsoft Small Business Server) kan een ruzie in het verleden zijn geweest, met de nieuwste versie van Microsoft Internet Information Services (IIS), kunt u het opzetten en PHP te configureren met de klik van een knop op een van de Microsoft IIS aanbrengplaatsen.

instructies

1 Lanceer een extra tabblad of venster in Internet Explorer en navigeer naar het Microsoft Web Platform pagina voor PHP of de officiƫle PHP op Windows-pagina op PHP.net (zie bronnen).

2 Klik op de "Install PHP" knop op het Microsoft Web Platform Pagina, of klik op de link "Installer" op de PHP.net "Downloads" pagina.

3 Klik op "Next" om de installatie te beginnen. Klik om de webserver die u wilt PHP installeren op de lijst te selecteren. Voer de instellingen die nodig zijn voor uw specifieke installatie.

4 Klik om alle toestellen te selecteren wanneer daarom wordt gevraagd. PHP raadt u aan elke extensie te installeren, tenzij u precies weet wat voor soort PHP-installatie die u nodig heeft.

5 Klik op "Finish" nadat de installatie is voltooid. De PHP-installatie pakket zal automatisch de php.ini bestand en het opzetten van PHP op de webserver configureren.

Hints

  • Als u gebruik maakt van Apache in plaats van de ingebouwde IIS-server in Windows, zorg er dan voor dat u de VC6 installer gebruiken uit de PHP.