Hoe te installeren Mobipocket Reader

Mobipocket Reader is een programma waarmee u om te winkelen voor elektronische boeken online, kopen ze en upload deze naar een mobiel apparaat, zoals een mobiele telefoon of eBook reader voor het lezen op de weg. Na het installeren van de desktop-versie van de software, hoeft u alleen uw mobiele apparaat aan te sluiten en de lezer installeert de mobiele versie van de software voor het apparaat automatisch. Als u op zoek bent naar een manier om eBooks op uw BlackBerry, Windows Mobile of een ander apparaat te lezen, Mobipocket Reader is een effectieve oplossing.

instructies

1 Navigeer naar de officiële website van Mobipocket Reader (zie bronnen). Klik op de rode "Download" knop aan de rechterkant van de pagina en sla het installatiepakket op het bureaublad.

2 Dubbelklik op het Mobipocket Reader installatiepakket "mobireadersetup.msi" na het downloaden is voltooid. Klik op "Next" als de installatiewizard verschijnt.

3 Bestudeer de voorwaarden uiteengezet in het Mobipocket software-licentieovereenkomst voor eindgebruikers. Doorgaan met het installeren Mobipocket Reader op de computer, selecteert u de "I Agree" knop en klik op 'Volgende'.

4 Klik op de "Browse" knop om een ​​doelmap voor de Mobipocket Reader te selecteren of klik op "Next" om de standaard map te gebruiken. Het nut kopieën installatie Mobipocket Reader naar de doelmap en toont een "Installation Complete" weergegeven wanneer het proces is voltooid.

5 Klik op de knop "Sluiten" en dubbelklik op het "Mobipocket Reader" snelkoppeling op het bureaublad om het programma te starten.

6 Klik op de knop "Sluiten" wanneer Mobipocket Reader verschijnt er een melding te zeggen dat je geen eBooks geïnstalleerd.

7 Sluit uw mobiele apparaat aan op de computer met behulp van de cradle of USB-kabel. Mobipocket Reader detecteert het apparaat en vraagt ​​u naar de mobiele versie van de eBook reader software te installeren. Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie van de eBook-lezer op uw mobiele apparaat.