Website Hosting & Building

Webpagina's zijn essentieel marketing en informatieve instrumenten voor bedrijven, organisaties en particulieren. Met de uitbreiding van e-commerce, online sociale media en het world wide web, het ontwikkelen van een website is ingewikkelder dan ooit.

Functie

Of presentatie van een bedrijf, organisatie of gewoon persoonlijke belangen, in zijn meest elementaire, een website dient om informatie te delen. Websites kunnen dienen om het bewustzijn te verhogen, verkopen producten, kennis overbrengen, bevordering van mensen, bedrijven en producten en zelfs een netwerk te vergemakkelijken. Website bouwen is steeds een steunpilaar in het gebied van communicatie geworden. Als een essentieel onderdeel van de website bouwproces, een webhost dient om de individuele set van lokale bestanden die een website op het internet te verbinden. Door middel van een reeks van server-applicaties en aanduidingen, website host computers in staat internet gebruikers wereldwijd om bestanden ondergebracht in hun hardware.

Basis benodigdheden

De basisvereisten voor website hosting en de bouw onder het registreren van een website domeinnaam of URL, de aanschaf van een hosting service en programmeren computerbestanden in talen die kunnen worden gelezen door het internet. Een domeinnaam is het webadres waarmee internet gebruikers kunnen toegang krijgen tot de website van bestanden, en registratie vereist meestal een kleine vergoeding aangeschaft per jaar. Ten tweede, een webpagina vereist een verbinding met een internet "server." Deze server "hosts" exemplaren van de website bestanden, zodat ze door iedereen kunnen worden bekeken met een internetverbinding. Tenslotte moet webpagina bestanden worden geprogrammeerd talen die consistent kan worden weergegeven in verschillende computersystemen. De primaire programmering-type voor het gebruik van internet is HTML. Deze standaard taal kan worden verbeterd met behulp van Cascading Style Sheets (CSS) en diverse database-programmeertalen, zoals ASP en PHP.

Tijdsspanne

De tijd die nodig is om vast te stellen en te schrijven inhoud, foto's en afbeeldingen voor te bereiden voor online gebruik en programmabestanden op de juiste wijze zal verschillend zijn voor elke website ontwikkeld, en zal variƫren op basis van de computer ervaring van de voorbereiding van de dossiers. Voor het grootste deel, het registreren van een domeinnaam en de oprichting van een website host dienst kan worden voltooid binnen een kwestie van dagen, omdat de meeste transacties online gedaan. Na het kiezen van een website host, zal de domeinnaam registrant nodig om zijn domein bestand configureren om de specifieke internet servers die de website bestanden hosten weerspiegelen. Het tijdschema voor een domein opnemen in de hele internet worden bijgewerkt is meestal 48 tot 72 uur, en de meeste domeinregistratie bedrijven bieden een gemakkelijke rekening overzichtspagina's om het proces te vergemakkelijken.

Benodigde software

Website hosting en gebouw kan worden bereikt met een enkele software. Een web-authoring programma dat kan correct "code" van uw website lay-out en inhoud in HTML (of andere internet-vriendelijke talen) is vereist. Een volledige kennis van HTML is echter niet noodzakelijk, want er zijn veel WYSIWYG software pakketten beschikbaar, zoals Microsoft FrontPage, Adobe Go Live, Macromedia Dreamweaver en anderen. In aanvulling op de programmering software, een programma voor foto's of foto's slaan als jpeg of gif-bestanden is ook nuttig; een breed scala van desktop publishing programma's kunnen deze taak te volbrengen. Tenslotte wordt een file transfer programma of on-line interface nodig met een voltooide website bestanden te verplaatsen naar de host-server.

overwegingen

Geschikte inhoud hangt af van de doelstellingen van de website en de behoeften van de online bezoekers. Een goed doordachte inhoud outline sterk kan de tijd die nodig is om de website te ontwikkelen minimum te beperken, maar ook meer bezoekers naar de site te trekken. In aanvulling op de eerste inhoud, een andere overweging in het bouwen van een website is de lopende site onderhoud vereist. Het ontwikkelen van een goed plan voor de manier waarop de website zal worden bijgewerkt is een belangrijke stap. Een andere belangrijke beslissing is of er een professionele ontwikkeling bedrijf contract, of om te proberen de website uit te voeren met de lay-programmeurs. Er zijn veel online bronnen en tutorials beschikbaar voor het leren van HTML-programmering, evenals andere web-authoring-software pakketten.