Hoe maak je een Hip E-Card sturen

Hoe maak je een Hip E-Card sturen


Iedereen is het ermee eens dat de E-cards zijn genie - en de perfecte geïmproviseerde manier om iets sparkly aan een vriend, familielid of een oogje te sturen - maar het is moeilijk om gratis versies die hipper dan wat je moeder zou sturen zijn te vinden. Hier ziet u hoe de koeler versies te sturen.

instructies

1 Hoe maak je een Hip E-Card sturen

Denk na over wat je wilt zeggen of te vieren. Het hoeft niet zo te zijn ter ere van een "officiële" vakantie of voor een traditionele reden. Vier gelegenheden, echte of ingebeelde - verjaardagen, vakantie, nieuwe banen, gebroken harten, tattoo verhuizingen, student lening uitbetalingen, nieuw appartement, het veranderen van haarkleur, toen hij de rookgewoonte, platenmaatschappij signeersessies - noem maar op.

2 Google trefwoorden "hip E-cards 'en cruise via de sites om af te koelen, sassy schatten te vinden. Mijn favoriete site is Hipster Kaarten (zie bronnen hieronder). Ze hebben "verjaardag freak out 'kaarten', 'off ga je' versies voor officemates het verlaten van de cabine en" save de groene snoep voor mij "St. Patrick's Day kaarten!

3 Gebruik de E-card als een excuus om samen te komen in het echte leven met de ontvanger. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn, gewoon een snelle sociale excursie. Bijvoorbeeld, als u een "gefeliciteerd met je nieuwe baan" verzend kaart, uit te nodigen de nieuwe exec uit voor kopje koffie te winkelen en een top om hen te helpen bedenken nieuwe wachtwoorden voor hun kantoor computer - en dan bedoel ik echt goede!

4 Hoe maak je een Hip E-Card sturen


Maak er een traditie om je sociale kring sturen de meest slimme E-kaarten die je kan vinden. Het geeft je een excuus om uit te reiken en te plannen eenvoudig, dwaas, pret borrels geven.

Hints

  • Zorg ervoor dat uw E-cards zijn uniek en slim; u niet wilt dat je vrienden je in de put "kettingbrief, niet een ander grap thread" categorie.